Jupiter 10. oktobra ulazi u znak Škorpije: Saznajte šta vam donosi u idućih godinu dana

Jupiter 10. oktobra ulazi u znak Škorpije: Saznajte šta vam donosi u idućih godinu dana

10 Oktobra, 2017 Off By nika

Svi astroznalci i zaljubljenici u planete sa budnom pažnjom isčekuju prelazak planetarnog dobrotvora iz znaka Vage u znak Škorpije. Škorpija će da ugosti najveću planetu od 10. oktobra 2017. do 08. novembra 2018.godine. Dakle, narednih godinu dana Škorpije će biti pod posebnom zaštitom ovog benefika.

Jupiter će doprinijeti dobrom čuvanju tajni, a ohrabriće i znatiželju i intuiciju. Ovo je odličan uticaj na sve istraživače.
Oni koji se bave “skrivenim” stvarima, poput psihologije, religije, misticizma ili seksualnosti, ohrabreni su u svojim potragama, ispitivanjima i samoispitivanjima… Jupiter će im pomoći u donošenju ispravnih i tačnih zaključaka.
Sa druge strane, ovo uranjanje u nevidljivi svijet će za neke biti anksiozno i destabilizujuće.
Jupiter će svakako podržati pozitivne transformacije, velika saznanja, konstruktivne promjene, a pružiće i snagu za savladavanje prepreka. Naglasiće seksipil, šarm, optimizam, duboke emocije.

Ovan

Iako Jupiter ne utiče direktno na znak Ovna u godini kada tranzitira znakom Škorpije, ipak zaokuplja pažnju svakog pojedinca koji traži dubinu i autentičnost. Ovnovi bi mogli analizirati svoja očekivanja, načine na koje obezbjeđuju svoju egzistenciju, a moguće je da će ponajviše presispitati koji je to način života kojem istinski teže.
Ovnovi, svakako nemojte dozvoliti da vam ovaj Jupiter isklizne iz ruku.
Učestvujte, obratite pažnju na savjete koji dolaze do vas, pazite svoje zdravlje i idite na redovne preglede.
Jupiter vam nudi uspjeh, ali nakon nekakve komplikacije ili odustajanja od nečeg starog. U ovaj uspjeh je uključen nekakav manji gubitak ili neprijatnost.
No, svakako budite kreativni, budni i savjesni.
Vaša pronicljivost će vam pokazati put.
Ovnovi, sada je pravo vrijeme da uvedete novo umijeće življenja u vašu svakodnevnicu!

Bik

Sa ovim tranzitom Jupitera kroz Škorpiju, Bikovi postaju svjesni jaza koji može postojati između njihovih želja i stvarnosti, kao i između njihovih ambicija i situacije u kojoj su trenutno.
Bikovi žele da se vrednuje njihov potencijal, da dobiju priznanje, ali pokazaše se kao arogantni, zahtjevni, tužioci. Pretjerivaće u ovom periodu, prštaće od samopouzdanja, ali neće postići rezultate u potpunosti. Za Bikove ovo neće biti dobar period kada je riječ o pregovaranju sa nadređenima.
Bikovi, vaše ponašanje vam ne ide u prilog i čak vam može stvoriti tenzije i konflikte.
Napravite korak unazad, strpite se i profitirajte od ovog tranzita tako što ćete se pozabaviti introspekcijom. Ovaj tranzit je povoljniji za unutrašnji rast, nego za spoljašnju ekspanziju.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3 4 5 6