Jun, čudan mesec pred nama, nepredvidiv : Mesec pun ljubavi za Ovnove, Blizance i Device

Jun, čudan mesec pred nama, nepredvidiv : Mesec pun ljubavi za Ovnove, Blizance i Device

7 Juna, 2018 Off By nika

Jun mesec – čudan mesec. Nepredvidiv, sa velikim oscilacijama, sa ogromnim uspesima i isto tako dubokim padovima. Pa, kako kome zapadne….a nadam se da ćeš ti, čitaoče – biti dobre sreće!

Neka vam je uspešan i berićetan ovaj jun! Srećno!

OVAN

Ljubav
Zauzeti Ovnovi proći će kroz jun u vrlo skokovitom raspoloženju. Prvi deo ovog meseca donosi vam solidan odnos sa voljenom osobom, mada se mora priznati da je to uglavnom zasluga druge strane, a ne vaša. Vi ćarlijate, u odličnom ste raspoloženju, ali vam partnerstvo nije prioritet, pa ćete samo povremeno posvećivati pažnju voljenom biću. S druge strane – imate i previše poslovnih obaveza, pa se na to izvlačite kada partner pokuša da vam prebaci da ga zanemarujete. E, u drugom delu već može biti problema. Situacije će uglavnom ići na dve strane – neki od vas mogu pokrenuti i paralelni odnos, što će voljena osoba itekako primetiti i onda će nastati haos. Kod drugih – partner neće više biti spreman da trpi vašu nebrigu, nepažnju i to što je na nekom trideset i petom mestu….i onda će takođe nastati haos. Da biste taj isti haos izbegli, u bilo kojoj od ove dve varijante – potrudite se da drago vam biće bude zadovoljno pored vas. Što se slobodnih tiče, ne bih rekla da vas očekuje bilo kakva stabilna ljubav, ali ćete zato zabave i provoda i uživanja u kontaktima sa suprotnim polom imati koliko god želite!

Posao
Mesec za nove saradnje, za odličnu poslovnu komunikaciju, mesec u kojem ćete nekako biti „svoj na svome“i čija će vam energija uglavnom jako prijati. Prva polovina juna nosi jaču energiju, pa u njoj započnite sve ono što želite ili što planirate, jer ćete u drugom delu meseca uglavnom samo razrađivati, i baviti se poslovnom svakodnevicom. Prvi deo meseca je izuzetno povoljan nezaposlenim Ovnovima i može im otvoriti prostor ka makar nekom povremenom poslu. Novčano – solidno do treće dekade.

Zdravlje
Drugi deo juna može biti nešto zahtevniji po pitanju zdravlja. Može vas sastaviti umor i manjak energije, ali možete imati problema i sa stomačnim delom. Vodite računa o ishrani, kretanju, relaksaciji.

BIK

Ljubav
Zauzeti Bikovi u ovaj mesec ulaze zadovoljni, mirni i srećni. Sa partnerom se situacija odvija baš kako treba, vaše su emocije dodatno pojačane i osećate se sigurno u odnosu, čak i ako vaše voljeno biće s vremena na vreme da prioritet svojim prijateljima i članovima porodice, a ne vama. Sve će to tako da se odvija divno i krasno neko vreme, a onda će neke situacije početi da vas bodu u mozak i da vam jako smetaju. Krenućete da „udarate kontru“ voljenoj osobi, što će suštinski proizvesti da ćete drugi deo meseca uglavnom provesti oboje u ljubavnim sumnjama, istovremeno terajući jedno drugom inat do u beskonačnost. Ko će tu biti tvrdoglaviji i nepopustljiviji, samo će vreme pokazati. Jedno je sigurno – biće vam teško da postignete kompromis. Što se tiče slobodnjaka, prvi deo meseca je dušu dao za nova poznanstva ili pak za produbljivanje onih već postojećih. Istinski ćete uživati i u ovom periodu je moguće da uđete u ljubavnu priču koja bi mogla biti vrlo pozitivna i trajna. Kako jun bude odmicao, strasti će sve više jačati kod vas, pa neće biti čudo ni da se upustite u neki tip neobaveznog odnosa ili avanture.

Posao
Malo srećnim okolnostima, a malo i korišćenjem svojih sposobnosti – prvi deo meseca bi mogao biti i izuzetno isplativ, ali i dobar po pitanju jačanja postojećih saradnji i pokretanja novih partnerskih odnosa. Ulaskom u drugi deo meseca, mogu krenuti problemi na poslu, i vi i saradnici ćete biti dosta nervozni i pod pritiskom i moguće je da dođe do neslaganja, probijanja rokova, pa čak i prekida dogovora. Po pitanjima novca ulaskom u ovaj period budite oprezniji, jer su mogući gubici i jači troškovi.

Zdravlje
Kod starijih Bikova može biti problema sa krvnim sudovima, venama nogu, ali i zglobovima – naročito su vam ugrožena kolena i donji deo nogu. Mlađi – potrebno vam je više kretanja i promena ishrane.

 

BLIZANCI

Ljubav
Blizanci u emotivnim i bračnim vezama bi tokom ovog meseca mogli ići iz krajnosti u krajnost. Veze koje su stabilne i u kojima se oba partnera trude da se prilagode jedan drugom, a u isto vreme su spremne da pokažu i ljubav i pažnju, mogle bi bukvalno procvetati, a ništa ne bi bilo čudno ni ako biste se vas dvoje odlučili na neki ozbiljniji korak…ili makar više uživali u nekim zajedničkim momentima. Oni emotivni odnosi koji su i inače nestabilni, prolaziće tokom juna čas kroz lepe momente, čas kroz turbulenciju, zanemarivanje, rasprave – što bi sve moglo u poslednjoj dekadi juna da dovede i do ozbiljnijih problema, a kod nekih čak do prekida odnosa. Kada pričamo o onima koji su slobodni, vas od samog početka juna prati izuzetno pozitivna energija koja će vam na put doneti makar jednu osobu sa kojom biste mogli da poželite ljubavnu priču. Doduše, oni „mladi i ludi“, ali i oni Blizanci koji nisu trenutno spremni na vezivanje i obavezivanje – ove će pozitivne aspekte iskoristiti za mnogo flertovanja, uživanja u kontaktima sa suprotnim polom, pa čak i na povremeno sedenje „na dve stolice“.

Posao
Iako će povremenih problema na poslu svakako biti, jer je prosto nerealno očekivati da sve ide potaman (naročito će ovakvih situacija biti polovinom meseca i početkom treće dekade) – pred vama je povoljan period sa mnogo angažovanja, novih prilika, ali i jačanja starih poslovnih konekcija. Češća poslovna putovanja, više kretanja i aktivnosti sa saradnicima donosiće vam uglavnom dobro raspoloženje, ali i dobre rezultate. Po pitanju finansija – solidno u prvom delu juna. Posle – obratite pažnju na troškove.

Zdravlje
Zdravlje – većim delom meseca dobro. Od početka treće dekade ulazite u jednu nestabilniju zonu i treba obratiti pažnju na pritisak kod starijih, a postoje mogućnosti i za meteoropatske reakcije.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4