Jednom znaku predstoji unapređenje, a evo i ko će se otisnuti u inostranstvo!

Jednom znaku predstoji unapređenje, a evo i ko će se otisnuti u inostranstvo!

7 Maja, 2018 Off By nika

Evo kome su zvezde tokom maja posebno naklonjene!

OVAN

POSAO: Merkur je u vašem sazvežđu i samim tim inicira posao tokom celog meseca. Ovnovi će imati prepreke, zastoj. Iščekuju poziv velike firme. Morate da pripazite u drugom delu meseca jer ćete biti vezani za saradnike ili grupe saradnika koji vam nisu preterano naklonjeni. Posebno ako je osoba rođena u znaku Vodolije ili Bika. Ovnovi koji planiraju da se bave poslovima informatike, zanata, ručni rad, sve što daje siguran novac biće od koristi i unapređenje za ovo sazvežđe. Novac vam stiže preko osobe u znaku Lava, Strelca ili Raka.

LJUBAV: Ukliko ste u braku morate da pazite na način komunikacije sa partnerom, vaš oštar jezik treba podneti. Opterećeni ste poslom i poslovnim obavezama , pa će ljubav morati da sačeka. Skloni ste tajnim ljubavima jer Venera je u Blizancima do 19. aprila i praviće aspekte teže u odnosu na Neptun koji daje čak i tajne ljubavne veze a onima koji su slobodni mogu ući u neku skandaloznu vezu koja im neće prijati u svakom slučaju. Slobodni Ovnovi vole izazove ali moraju paziti na svoje opšte emotivno stanje, jer se često upadaju u krize identiteta.

ZDRAVLJE: Sredinom meseca imate potrebu da se više posvetite svojim ukućanima, deci. Neko od mlađih članova porodice imaće problem stomaka. Zbog vašeg preteranog brižnog stava morate paziti na želudac.

 

BIK

POSAO: Maj je mesec kada imate dosta snage i energije da započnete, novi život, novi posao, projekte. Najverovatnije da ćete biti u prilici da se otisnete u inostranstvo. Tamo vas čeka nov posao koji morate da odradite. Pomoć vam stiže od Device ili znak Ovan, trebali bi da to prihvatite jer ćete tako napredovati. Moraćete brze odluke da donosite od druge polovine meseca. Ukoliko budete u nedoumici, razmišljanju šanse su da stopirate projekat koji vam mnogo donosi. Posebno će vam značiti brzina i efiasnost ukoliko radite u firmama poput banaka. Finansijski deo vas najviše zanima, pa ćete biti u prilici da se udružite sa drugom firmom ili promenite saradnike, sistem rada, sam proces poslovanja. Dobar je mesec za svakog Bika koji hoće da menja i napreduje.

LJUBAV: Opozicija Sunca u Biku i Jupitera u sedmom polju braka može doneti neprijatne probleme. Oni Bikovi u braku ili dužoj vezi mogu upasti u neki vid tajne veze ili su već u njoj. Morate da do kraja meseca odlučite šta ćete sa takvim životom, u suprotnom neće biti sreće u narednom periodu. Ako tražite novu ljubav, sami ste, emotivno možete biti u divnoj ljubavnoj vezi koja vam počinje druženjem i spontanim izlascima.

ZDRAVLJE: Morate paziti na žlezde sa unutrašnjim lučenjem. Posebno ste osetljivi na pankreas i slezinu.

 

BLIZANCI

POSAO: Kao da se ne snalazite, kao da ste zbunjeni ili tražite ono što biste radili. Otežani aspekti u početku meseca, međutim, kako vreme ide možete očekivati poboljšanje ili bar neočekivanu pomoć. Imate prednost od drugih znakova zato što ste ambiciozni i optimista. Sarađujte sa svim zodijačkim znakovima, najviše sa zemljanim i vodenim. Sa jednim Jarcem možete da napravite dobar dil za posao koji je vezan za trgovinu ili nekretnine. Pred kraj meseca imaćete uvid koliko ste bili dobri finansijski.

LJUBAV: Do prve polovine meseca sa Venerom u vašem sazvežđu imate podršku planetarne ljubavi. Oni koji su sami mogu u društvu nekog da upoznaju, možda će ih kraći izlet pokrenuti na emotivnom polju ali sigurno da ne sede u kući. Druga polovina meseca je opisana sa više pažnje ka kući, domu porodici pa će Blizanci biti više okrenuti porodici i pravu ljubav naći u svojim najmilijima. Blizanci u vezi biće podstaknuti jednom tajnom vezom sa osobom iz znaka Škorpiona.

ZDRAVLJE: Čuvajte kosti, zglobove ruku, lakat, koleno. Posebno na ovo treba da obrate pažnju Blizanci koji se bave intezivno sportom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4