JEDNA REČ će svakom znaku obeležiti 2018. godinu! Rakovi posle 7 teških godina mogu da odahnu, a OVAJ ZNAK očekuje SAMO IZOBILJE!

JEDNA REČ će svakom znaku obeležiti 2018. godinu! Rakovi posle 7 teških godina mogu da odahnu, a OVAJ ZNAK očekuje SAMO IZOBILJE!

21 Januara, 2018 Off By nika

Nova godina predstavlja novu priliku za novi početak. Ipak, nekad se i najbolji planovi izjalove, naročito onda kada je svemir isplanirao nešto drugo za nas. Naravno, to ne znači da ćemo se samo prepustiti sudbini već osluškivati znakove i poruke kako bismo krenuli u pravom smeru. U tome vam može pomoći i jedna reč koja će vas voditi kroz 2018. i koja će vašem znaku horoskopa obeležiti godinu.

Ovan: OTKRIVANJE

U 2018. godini Ovan će biti fokusiran na svoju unutrašnjost te će pretražiti svaki ugao, pukotinu i rupicu svoga života. Tokom tog procesa, naučićete neverovatne nove stvari o sebi, ali i suočiti se s manje divnim iskustvima. Imaćete priliku da razotkrijete i delove sopstvene prošlosti što će vašu budućnost učiniti jasnijom.

Bik: NEOPRAVDAVANJE

Bikovi uvek na prvo mesto stavljaju potrebe i želje drugih, a sami sebi stalno su manje važni. U 2018. godini to će se promeniti te će pripadnici ovog zemljanog znaka konačno sebe staviti na prvo mesto. I to će činiti bez potrebe da se ikome opravdavaju što uživaju kao nikada pre.

 

…nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5