Jedini koji imaju Božiju zaštitu na dlanu: Samo srećnici su rođeni u ovom znaku!

Jedini koji imaju Božiju zaštitu na dlanu: Samo srećnici su rođeni u ovom znaku!

15 Maja, 2018 Off By nika

Otmen je, aristokrata, ponekad buntovnik, poštuje tradiciju, ali ipak ide svojim putem…

Ovaj znak kao i Jupiter, njegova planeta vladar predstavljaju moć, uspeh, uživanje i pomoć Boga na dlanu. Onda kada se najmanje nadamo, Božja ruka se spusti na nas i izbavljenje dođe. Mi ga zovemo čudo, karma, volja Božja…

 

U pitanju je Strelac!

 

To je vatreni znak koji simbolizuje daljine, putovanja, kosmopolitski duh i visoka moralna načela. Njegovi pripadnici su energični, otvoreni i nesputani, ne drže do konvencionalnog i ne ostaju pored partnera kojeg više ne vole. To su pustolovi bez stalne adrese, svetski putnici i istraživači, ljubavnici, putopisci, sportisti i diplomate.

 

Dvostruke su prirode – privlači ih sve što uzvisuje duh i godi telu, mogu biti i askete i najveći hedonisti. Imaju velike apetite, žele toliko toga da nauče, isprobaju. Bez mnogo razmišljanja upuštaju se u ljubavnu avanturu, opasan sportski poduhvat ili rizičan posao.

 

U duši su kockari – mogu sve da stave na kocku samo u jednoj sekundi! U komunikaciji su vrlo otvoreni, nekad i previše direktni. Kažu šta im prvo padne napamet, pitaju sve što ih zanima, a nekad i detinjasto naivno pričaju o svojim planovima. U osnovi su pošteni i iskreni pa misle da su i drugi takvi.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2