Jedan horoskopski znak UVEK OPRAŠTA PREVARU i NEVERSTVO partnera .Ostali nisu toliko tolerantni…

Jedan horoskopski znak UVEK OPRAŠTA PREVARU i NEVERSTVO partnera .Ostali nisu toliko tolerantni…

14 Avgusta, 2017 Off By nika

Nevera je ozbiljan prestup u odnosu dvoje ljudi i malo ko može oprostiti takvu izdaju. Neki znakovi nikako ne mogu preći preko toga, dok će drugi, poput Strelca ili Blizanca, ipak razmisliti. Na kraju, ima i onih kojima neverstvo partnera golica maštu, budi interesovanje i stvara dodatno uzbuđenje…

OVAN

Pobesneće, vikati i lupati oko sebe, a partnera “počastiti” porcijom uvreda. Ne znate i ne želite praštati, pa odmah pomišljate na razvod braka ili konačan razlaz. Neveru doživljavate kao sopstveni poraz, zbog kojeg se u vama gasi svaki interes prema partneru .

BIK

Kada doznate za neveru, treba vam vremena da shvatite što se zapravo dogodilo. Vaša početna blokada i čudan mir s kojim primate takvu vest, samo su zatišje pred buru. Kada otkrijete pravo stanje stvari, pobesnite i vređate, terate partnera ili sami odlazite. Kada vas bes popusti, spremni ste se vratiti i početi ispočetka.

BLIZANCI

U trenutku kada čujete da vas je partner prevario, mislite da se on samo šali. Tražićete dokaze da se to stvarno dogodilo i tek kada shvatite da je to istina, počećete histerisati. Ali kako vaša ljutnja većinom kratko traje, znate partneru oprostiti i pružiti priliku za nov ljubavni početak.

RAK

Prevara na vas ostavlja trajne posledice. Prevari li vas partner, u svakoj ćete sledećoj vezi biti opterećen mišlju da vas to iskustvo opet čeka. Kako obožavate decu i po svaku cenu želite okupiti porodicu, spremni ste oprostiti i preći preko svega.

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3