JARAC – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

JARAC – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

25 Aprila, 2018 Off By nika

 

Posao:

Dragi Jarčevi,
Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere praviće 7. maja kvadrat sa Neptunom i činiće vas sklonim nepromišljenim potezima usled rasejanosti i sklonosti da idealistički i nerealno posmatrate aktuelnu situaciju na vašem poslu. Na teškoće ćete nailaziti u dogovorima, organizaciji i oblastima usluga i saobraćaja. Merkur će praviti kvadrat sa Plutonom i Marsom u vašem znaku, što će vas činiti ishitrenim, sklonim nesuglasicama i sukobima sa nadređenima.

 

Nećete umeti da se prilagodite zahtevima na poslu, a nadređeni će vas pritiskati da požurite. 18. maja će Merkur praviti trigon sa Saturnom, vašim vladarem i doneće vam uspeh u realizaciji projekata na dugoročnoj osnovi. Uspeh vas očekuje u oblasti građevinarstva, kao i ako se bavite trgovinom nekretninama ili poljoprivredom. 19. maja Venera ulazi u znak Raka i vaše polje javnosti i partnerstava, pa ćete biti u prilici da započnete novo poslovno partnerstvo i da poboljšate odnose sa aktuelnim poslovnim partnerima i saradnicima. Od ruke će vam ići saradnja sa ženama. Bićete popularni u javnosti.

Treća dekada maja donosi vam bolje razumevanje sa sagovornicima. Imaćete dobar osećaj kako da se postavite u poslovnim pregovorima i šta da ponudite da biste dobili ono što vam je potrebno i što očekujete. U tome će vam pomoći trigon Jupitera sa Neptunom koji će vam omogućiti dobitke od timskog rada i saradnje. Na polju novca izbegavajte ulazak u bilo kakve mahinacije i rizične poteze jer bi vam to moglo naneti ozbiljne gubitke, posebno sredinom meseca kada Uran ulazi u znak Bika i vaše polje rizika.

 

Mars koji će prolaziti kroz vaše polje novca će 16. maja praviti kvadrat sa Uranom, kada bi svaki ishitren i nepromišljen finansijski potez mogao skupo da vas košta. Poboljšanje očekujte krajem meseca.
Nezaposleni Jarčevi će dobiti šansu da se pokažu u oblastima javnosti. Šanse za novi posao imaće Jarčevi koji se bave pravom i HR-om (ljudskim resursima).

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3