JARAC – MESEČNI HOROSKOP za AVGUST 2018. godine

JARAC – MESEČNI HOROSKOP za AVGUST 2018. godine

30 Jula, 2018 Off By nika

Posao:

Dragi Jarčevi,
Početak meseca avgusta vas upozorava da budete pažljivi u rukovanju finansijama. Mars koji je retrogradan praviće kvadrat sa Uranom. Ako ste u ranijem periodu investirali u nešto što je važilo za rizičnu investiciju, suočićete se sa nepovoljnim rezultatima i situacijama koje nisu buile u planu, a koje bi mogle da vam nanesu gubitke. 7. avgusta će Venera ući u znak Vage i vaše polje posla i karijere. Kako je Venera u sedištu u znaku Vage, dobićete veliki podsticaj za napredak u razvoju aktuelnih poslovnih planova. Trigon Venere sa Marsom će vam omogućiti da poboljšate zaradu nalaženjem bolje saradnje i sklapanjem profitabilnih dogovora.

 

Uspeh vas očekuje u oblastima elektronske industrije i u trgovini alaltima, električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo i industrijskim mašinama. 10. avgusta će Venera praviti kvadrat sa Saturnom koji se nalazi u vašem znaku. Suočićete se sa izazovima na polju dugorčnih poslova koji će vas motivisati da uložite više truda i vremena kako biste ih uspešno rešili. Od rezultata će zavisiti vaš uspon u karijeri.

Mars će se 13. avgusta retrogradno vratiti u vaš znak, što će dovesti do očekivanja drugih da potvrdite svoj autoritet i da dokažete da ste spremni da vam se povere odgovorniji zadaci na poslu. Vaše rukovodeće sposobnosti će se naći na ispitu, pa vam se savetuje da više vremena posvetite poboljšanju samostalnog rešavanja potencijalnih izazova i problema na poslu. U trećoj dekadi avgusta Sunce će praviti trigon sa Saturnom.

 

Uspećete da učvrstite svoje pozicije i imaćete dobitaka od poslova koji su povezani sa građevinarstvom, poljoprivredom i rudarstvom. Uspeh vas očekuje i u poslovima transporta na duge relacije. 27. avgusta Mars kreće direktno i omogućuje vam brži napredak i bolji profit od očekivanog.
Nezaposlene Jarčeve očekuje pogodna prilika za dobijanje novog posla u oblastima građevinske industrije i dizajna. Stalno zaposlenje ili posao u struci vam je na dohvat ruke.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3