JARAC i OVAN dva različita sveta! Ali zato ovaj spoj PRŠTI od STRASTI,ništa nije NEMOGUĆE za NJIH!

JARAC i OVAN dva različita sveta! Ali zato ovaj spoj PRŠTI od STRASTI,ništa nije NEMOGUĆE za NJIH!

5 Jula, 2018 Off By nika

Ćudljivi, ćutljivi, tvrdoglavi, hladni – tako opisuju Jarčeve! A evo kako se slažu sa ostalim znakovima!

 

JARAC-OVAN

Ova dva znaka su suprotnog temperamenta i ciljeva. Jarac je spor i sve što radi trudi se da bude dugoročno isplanirano, dok je Ovan jako brz i vodi se trenutnim raspoloženjem. Strpljivi Jarac i vatreno impulsivni Ovan su u suštini teška kombinacija. Ovo se odražava u ljubavnim odnosima, prijateljskim i poslovnim. Ako se eventualno nešto desi, moraju da ih vežu iste ambicije. Opet, svako ima svoj način do ispunjenja zamišljenog pa će se teško istrpeti. Skoro pa nemoguća kombinacija.

 

JARAC-BIK

Oba znaka imaju potrebu ka sigurnosti pa je to nešto što može da ih spoji. Vole materijalnu sigurnost na vrlo sličan način. Mada su i Jarac i Bik zemljani znaci, Bik može da unese vedrine kao veći hedonista. Problem je vezan za dinamičnost oba znaka – to im fali. Ovo bi bio spoj sa definicijom razumnog partnerstva. Povremena egoističnost oba znaka bi nailazila na razumevanje druge strane. Bik bi tu trebalo da bude pokretač u ljubavnom odnosu. Sjajni su kao prijatelji i poslovni saradnici.

 

JARAC-BLIZANCI

Kombinacija Jarca i Blizanca je kao mač sa dve oštrice. Ako se oboje upuste u ljubavni odnos sa dovoljno poštovanja, ovo može da bude jako dobar spoj. Jarac je strpljiv i ambiciozan, dok Blizanac voli promene i svoju slobodu. Temeljni Jarac nikada neće razumeti Blizanca koji uvek traži prečice da bi došao do cilja. Ležerni pristup Jarca baš odgovara Blizancu koji ne trpi ograničenja i opterećenja. Interesantne ideje Blizanca može da oblikuje i materijalizuje Jarac. Dobra su poslovna i prijateljska kombinacija..

 

JARAC-RAK

Naizgled hladni Jarac i preemotivni Rak deluju kao nemoguća misija, ali nije tako. Ova dva suprotna znaka su u glavnom dobitna kombinacija. Predanost oba znaka je neverovatna. Uzajamno poštovanje se podrazumeva i obično kreće od samog trenutka poznanstva. Povremeni strahovi Raka umeju da pokrenu Jarca. Ovaj odnos se gradi na temeljima materijalne i emotivne sigurnosti. Ništa nije nemoguće za njih. Jako su dobri prijatelji ali umeju da se ne razumeju kao poslovni saradnici.

 

JARAC-LAV

Marljiv rad je nešto što karakteriše oba znaka i izaziva međusobne simpatije i poštovanje. Oba znaka su šarmantna na svoj način, ali tu svakako prednjači Lav. Imaju šta da nauče jedan od drugog. Dobro se nadograđuju. Ovo može da bude vrlo interesantan spoj. Povremeno preterivanje Lava ne smeta jednom Jarcu koji nikada ne gubi iz vida šta u suštini želi. Tradicionalizam Jarca je dobra osnova i za Lava kome to deluje vrlo prihvatljivo. Tvrdoglavost jedino može da ih razvoji. Odličan su poslovni i prijateljski spoj.

 

JARAC-DEVICA

Spoj ova dva zemljana znaka može da bude pun pogodak. Devicina intuicija i smisao za detalje, privlači Jarca. Predanost i strpljivost jednog Jarca izaziva neverovatno poštovanje Device. Zajednička želja za materijanom sigurnošću ih spaja. Devica ume da opusti Jarca i da mu dubinu, dok Jarac ume da pomogne Devici da dođe do nekih praktičnih ciljeva. Jarac je jako dobar pokretač u odnosu, dok Devica razrađuje detalje. Zbog ovih karakteristika, jako su dobar i poslovni i prijateljski spoj.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2