JANUAR za ova 3 znaka donosi VELIKE PREOKRETE: Ostavljate veoma TEŠKU GODINU iza vas, FEBRUAR će te dočekati ZALJUBLJENI do UŠIJU,a na POSLOVNOM planu sve će da vam IDE od RUKE!

JANUAR za ova 3 znaka donosi VELIKE PREOKRETE: Ostavljate veoma TEŠKU GODINU iza vas, FEBRUAR će te dočekati ZALJUBLJENI do UŠIJU,a na POSLOVNOM planu sve će da vam IDE od RUKE!

12 Decembra, 2019 Off By nika

Svi priželjkujemo i sebi i svojim voljenima mnogo lepih stvari u nastupajućoj godini, a astrolozi kažu da ova tri znaka treba da je dočekaju sa posebnim veseljem jer će im baš sve ići od ruke.

 

STRELAC

I Strelčevima se u narednoj godini smeši nova veza u kojoj će biti zaljubljeni kao nikada do sada. Samo pazite da se ne prevarite i ni slučajno ne odgovarajte na pozive i poruke bivših partnera – iz toga neće izaći ništa dobro, a upropastićete vezu u kojoj sve ide kao po loju.

 

Dok drugi čekaju da im se sreća dogodi i odmaraju od posla, vi uživate! Ali, svesni ste da je za istinsku harmoniju potrebno još nekoliko sitnica. U 2020. godini pronaći ćete to što vam nedostaje! Pred vama je i sudbinski susret, koji će doneti nešto na šta ste dugo čekali, možda čak i celog života.

 

Sve će se drastično promeniti, ali u vašu korist i sreću. Zbog tog susreta verovatno ćete doneti i odluku da se preselite na neko dinamičnije mesto.

Dakle, Strelčevi, u novoj godini samo gledajte napred, nikako unazad i biće sve u savršenom redu!

 

 

LAV

Lavovi iza sebe ostavljaju prilično tešku godinu. Šta god da su probali i gde god da su krenuli, nekako im je sve išlo traljavo i pre neuspešno nego uspešno. Ali zato dolazi 2020. godina koja će im sve nadoknaditi. Već u prvom tromesečju cvetaćete na ljubavnom planu i sva je prilika da će februar biti mesec kada ćete naleteti na pravu osobu za sebe, pa ćete Dan zaljubljenih dočekati zaljubljeni do ušiju. Ništa gore neće biti ni na poslu. Trudili ste se u ovoj godini, ali rezultata nije bilo.

 

Najizazovnije što čeka ovaj horoskopski znak je preuzimanje kontrole nad sopstvenim odlukama i životom, pa će morati da daju svoj maksimum i da se trude više nego inače. Svakako, ovaj veliki trud će se isplatiti i to pozamašnom cifrom na bankovnom računu. Ono što je takođe bitno je da se ne odustaje od cilja i da se prioriteti poštuju.

 

Ne sekirajte se jer ćete sve to naplatiti nastupajućoj godini, i to sa velikim kamatama. Sve u svemu, ovo će biti vaša godina, i nauživajte se u njoj.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2