Snažna strana svakog znaka: Blizanci odlični u konfliktu, Device u “krizi”,Ovan zna kad da odustane…

Snažna strana svakog znaka: Blizanci odlični u konfliktu, Device u “krizi”,Ovan zna kad da odustane…

22 Avgusta, 2017 Off By nika

Svaki znak ima svoje vrline iz kojih crpi unutrašnju snagu.

Ovan

Iako može navesti na pogrešan trag, pripadnici ovog znaka najbolji su u odustajanju. Budući da vole da imaju kontrolu nad svojim životom i situacijama u kojima se nalaze, oni će prvi otići ako zaključe da nešto nema smisla, crpi previše energije i čak ako je bolno – preseći sve veze i krenuti dalje. Oni će prvi dati otkaz na lošem poslu, ostaviti cigarete ili okončati toksičnu ljubavnu vezu.

 

Bik

Jaka strana karaktera pripadnika ovog znaka u teškim situacijama je to što gotovo uvek ostaju racionalni i sa obe noge na zemlji. Čak i dok svi oko njih ne znaju šta će se dogoditi, Bikovi imaju nekoliko mogućih scenarija događaja i analiziraju načine na koje se mogu pripremiti na njih. Svojim logičkim umom tako često predviđaju i vrlo lukavo i promišljeno reaguju.

 

Blizanci

Pripadnici ovog znaka se u konfliktima snalaze bolje od bilo koga drugog. Oni svađu ne vide kao način izbacivanja agresije, već priliku da reše i razjasne stvari koje ih muče. Iako znaju da nametnu svoj stav, neće imati problem da saslušaju drugu stranu i zaista će želeti da se stvari reše na zadovoljstvo svih.

 

Rak

Pripadnici ovog znaka zaista su neverovatni u situaciji bolesti njihovih bližnjih. Brižni i empatični, oni su najbolji njegovatelji i neko koga biste zaista želeli pored sebe da vas mazi, pazi i uteši. Sposobni su da ostanu smireni, puni topline i ljubavi, čak i kad se svima drugima situacija čini bezizlazna, oni su pravo svetlo za druge ljude.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3