Izračunajte svoj srećan broj: Ime otkriva šta vas čeka u ljubavi

Izračunajte svoj srećan broj: Ime otkriva šta vas čeka u ljubavi

6 Avgusta, 2018 Off By nika

Isprobajte, jer mnogi tvrde da je ISTINITO!

Saberite numeričke vrednosti svakog slova imena i prezimena prema tablici ispod. Saberite sve cifre a onda sabirajte dalje dok ne dobijete jednocifren broj.

 

Tablica: A – 1, B – 2, C – 3, Č – 4, Ć – 5, D – 6, Dž – 7, Đ – 8, E – 9, F – 1, G – 2, H – 3, I – 4, J – 5, K – 6, L – 7, LJ – 8, M – 9, N – 1, Nj – 2, O – 3, P – 4, R – 5, S – 6, Š – 7, T – 8, U – 9, V – 1, Z – 2, Ž – 3

Primer: Tatjana Anđelić = 8 +1 +8 +5 +1 +1 +1 +1 +1 +8 +9 +7 +4 +5 = 60 = 6 +0 = 6

Vaš ljubavni broj:

Broj – 1

Osobe s ovim brojem zasnivaju svoju ljubav na racionalnosti i jakoj intelektualnoj osnovi. Veliki su individualisti, imaju raznovrsna interesovanja. Njih je vrlo teško zadovoljiti. Očekivanje pokornosti i poslušnosti kod njih izaziva odbojnost i agresivnost. Ako želite da veza ili brak sa ovakvom osobom uspe, morate da unosite što više novina, jer su oni spremni na neverstvo u trenucima dosade ili kada osete da je njihova sloboda ugrožena.

 

Broj – 2

Vrlo su probirljivi u izboru partnera. Vole pametne i praktične osobe, inteligentne i sposobne. Materijalistisu i rado će da se odluče za osobu koja može da im osigura udoban život. Blage su naravi i skoro da je nemoguće posvađati se s njima. Ako vas iskreno vole, onda su vrlo verne.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3