Izračunajte LIČNI BROJ za 2018. i saznajte: Kome slede VELIKE PROMENE, a koga čeka NAPREDAK i nove POSLOVNE PRILIKE

Izračunajte LIČNI BROJ za 2018. i saznajte: Kome slede VELIKE PROMENE, a koga čeka NAPREDAK i nove POSLOVNE PRILIKE

3 Januara, 2018 Off By nika

Prema numerološkom tumačenju, naš životni vek može da se sabere unutar ciklusa od 9 godina, koji započinje u trenutku našeg rođenja, a završava se kada i naš život. Svaka godina unutar ciklusa ima svoju jedinstvenu temu, odnosno značenje s kojom će se svako od nas susresti u nekom delu svog života. Saznajte šta vam govori vaš lični godišnji broj.

 

Postupak izračunavanja ličnog godišnjeg broja i analiza dobijenog broja:

Zapišite 4 brojke vašeg datuma rođenja (dan i mesec), saberite ih i dodajte godini koja dolazi (2018.).
Primer: Ako ste rođeni 12. juna, uradite sledeće: 1+2+0+6+2+0+1+8=20

Ako ste dobili samo jednu cifru ona predstavlja vaš lični broj godine. Ali, ako ste pak dobili dvocifreni broj (kao u primeru), saberite dobijene brojeve.

Primer: Ako ste dobili broj 20, uradite sledeće: 2+0=2, što znači da je vaš lični godišnji broj 2.

Nakon što ste dobili jednocifreni godišnji broj, saznajte šta se skriva iza ove brojke. Ovaj broj može da vam pomogne oko životnih odluka u nadolazećoj godini i da vam sugeriše šta možete da učinite kako biste poboljšali svoj život.
Isto tako, korisno bi bilo da izračunate lični broj osoba s kojima ste povezani i za koje se veže vaš život, jer na taj način možete da razumete njihov životni put i tako poboljšati vaš odnos i vezu.

 

Lični godišnji broj 1

(novi početak, akcija, životne prilike)

Ove godine očekuju vas velike promene i nove životne prilike i zato ne smete odugovlačiti s odlukama. Doživećete priliv nove i snažne pozitivne energije i novih ideja koje morate da rasporedite kroz čitavih 12 meseci u godini.

Ovo je godina u kojoj svoje potrebe treba da stavite na prvo mesto. Bilo da se radi o malim fizičkim promenama ili pak onim značajnijima poput brige o svom telu, školovanju ili promeni radnog mesta, ovo razdoblje isključivo je posvećeno vama.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5