IZNENADJENJE  i NEOČEKIVANI preokret: 3 HOROSKOPSKA ZNAKA kojima će se u narednih 10 dana DESITI NEŠTO LEPO!

IZNENADJENJE i NEOČEKIVANI preokret: 3 HOROSKOPSKA ZNAKA kojima će se u narednih 10 dana DESITI NEŠTO LEPO!

22 Septembra, 2017 Off By nika

Kraj je septembra 2017. će biti odličan za sledeće horoskopske znake…

Kako su na zvezde šapunule, početak jeseni će biti posebno produktivan za ova 3 horoskopska znaka. Nova ljubav, početak posla, završetak lošeg perioda… samo su neke od stvari kojima se ovi srećnici mogu nadati.

Nadamo se da ste među njima!

Lav

Dragi Lavovi, možemo samo da vam kažemo da se Venera trenutno nalazi u vašoj kući, gde će i ostati do kraja meseca. To značli da će vam sam kraj ovog vrelog perioda doneti pregršt prilika da se iskažete, pokažete i dokažete – bilo da se radi o ljubavnom životu, poslovnim poduhvatima ili nekim zdravstvenim stvarima. Drugim rečima, sad je pravi trenutak da započnete nešto novo, pa makar to bila i dijeta, jer su vam zvezde za naredne dane tako postrojene da garantuju uspeh. Za slobodne pripadnike ovog znaka ne bi trebalo da bude iznenađenje ako upoznaju osobu koja će ih toliko zaintrigirati da će sve drugo pasti u drugi plan. Srećan vam kraj leta, Lavovi!

Devica

Device su verovatno primetile da im je čitav septembar bio odličan – što je i za očekivati, budući da je to njihov mesec! Ništa se po tom pitanju neće promeniti ni u narednim danima. Za vas bi u narednom periodu trebalo da važi pravilo “očekuj neočekivano” i budite spremni da se upustite u nove avanture, ma koliko se plašili izazova. Jer, ako postoji nešto novo što želite da probate, a plašite se, sada je idealan trenutak. Zvezde su u vašem uglu, daju vam vetar u leđa i samo čekaju vašu inicijativu. Neka nova ponuda, pre će biti romantična nego poslovna, mogla bi da se javi u poslednjim danima meseca i budite spremni da kažete gromoglasno “DA”. Za vas će jesenji meseci biti sve, samo ne dosadni.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2