Kad se oni SRETNU nastaje PRAVA LJUBAV: Ova dva znaka su kao dva MAGNETA koja se neobjasnjivo privlace i POLUDE jedan za drugim!

Kad se oni SRETNU nastaje PRAVA LJUBAV: Ova dva znaka su kao dva MAGNETA koja se neobjasnjivo privlace i POLUDE jedan za drugim!

9 Oktobra, 2017 Off By nika

Ovan i Ovan

Vatromet strasti

Ova kombinacija je vatrena i iz nje frcaju iskre. Oboje su strastveni, energični i temperamentni, što donosi uzbudljiv seksualni život i mnoštvo zanimljivih trenutaka, dok brojni zajednički interesi i ljubav prema aktivnom životu obećavaju izvrsno slaganje na svim životnim poljima. Ipak, spoj dva snažna karaktera nerijetko rezultira učestalim svađama i prepirkama. Međusobna nadmetanja, verbalna nadmudrivanja i pokušaji dominacije mogli bi ovu vezu brzo dovesti do ruba. Ukoliko žele potrajati, morat će razviti više strpljenja i tolerancije te obuzdati ljubomoru i posesivnost kojima su oboje skloni.

Najbolji aspekti odnosa: Ovan ne poznaje dosadu, a kad se dvoje takvih spoje, ishod je stalno uzbuđenje, zabava i pregršt nezaboravnih trenutaka. Oboje se lako razljute, ali i još brže odljute, pa će svaka svađa završiti strastvenim pomirenjem u krevetu.

Ovan i Lav

Ludo zaljubljeni

Spoj dva vatrena znaka uvijek rezultira eksplozijom strasti. Oboje su strastveni, dinamični i spontani pa će se brzo složiti i još brže započeti vezu. I Ovan i Lav vole otvoreno pokazivati svoje osjećaje pa će njihov odnos biti uzbudljiv, dinamičan, prožet strašću i romantičnim izljevima ljubavi. Često će se svađati, no sve njihove rasprave završavat će strastvenim pomirenjem u krevetu jer će oboje brzo uvidjeti da ne mogu jedno bez drugog. Iako njihovoj vezi neće nedostajati uzbuđenja, problem će se pojaviti kad Ovan pokuša voditi glavnu riječ, što će taštom i ponosnom Lavu nanijeti udarac na njegov ego. Ukoliko uspiju prevladati želju za dominiranjem, jedno će u drugom pronaći partnera za čitav život.

Najbolji aspekti odnosa: Osjećaju iskreno divljenje i od trenutka kad se upoznaju ne mogu jedno bez drugog. Ovo dvoje će biti i ljubavnici i prijatelji i životni partneri, koji će jedno drugom u svemu davati podršku i oslonac.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7