IZMAMITE MU OSMEH: Horoskop savetuje kako da USREĆITE SVOG PARTNERA!

IZMAMITE MU OSMEH: Horoskop savetuje kako da USREĆITE SVOG PARTNERA!

15 Avgusta, 2017 Off By nika

Sreća je predivno osećanje, a još je lepše biti svestan da ste učinili nešto što je usrećilo voljenu osobu. Da se ne biste mučili i lomili glavu oko toga kako da partneru izmamite osmeh na lice, astrologija je tu da vam pomogne. Pročitajte šta usrećuje koji znak zodijaka.

OVAN

Vaš partner rođen u znaku Ovna najsrećnije je kad je u stanju i u prilici da iskaže svoju sposobnost multitaskinga. Ovan voli da radi više stvari odjednom, da rizikuje i da uživa u činjenici da to sve tako dobro radi. Ovnovi vole da pobeđuju i to ne kriju, pa smislite način na koji će se on osetiti kao apsolutni pobednik u vašem društvu.

BIK

Znate onaj osećaj kad legnete u postelju, a čaršafi mirišu savršeno sveže, jastuci su pufnasti i udobni, sve je tako udobno i odiše luksuzom u toj meri da ste svesni da će to biti najbolji san u vašem životu? E, to je kombinacija svega što Bikovi obožavaju.

 

BLIZANCI

Blizanci su veoma srećni kada osete da su “kliknuli” sa sagovornikom. Za njih ništa nije lepše od činjenice da se sa nekim nalaze na istoj talasnoj dužini i onda su veoma uzbuđeni jer mogu da razmenjuju mišljenja i saznanja.

RAK

Usrećiti Raka lakše je nego što mislite. Sve što treba da uradite jeste da na neki način pokažete svoju naklonost prema njemu. Držite partnerovu ruku kad osetite da je nervozan, skuvajte supu kad je bolestan ili ga izmasirajte nakon dugog i napornogdana. Rakovi vole da se osete voljeno i cenjeno.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3