Izabrao je vas jer želi partnera, ne majku: 10 stvari kojima žene srozavaju sebe u muškim očima!

Izabrao je vas jer želi partnera, ne majku: 10 stvari kojima žene srozavaju sebe u muškim očima!

18 Oktobra, 2017 Off By nika

Sve žene žele da budu obožavane od strane muškarca kojeg vole. Nažalost, ipak rade stvari koje ih odbijaju. Ne zbog toga što je njihova ličnost grozna ili što im nisu privlačne, već zbog toga što rade pogrešne stvari tokom komunikacije.

Degradiranje sebe

Vaš muškarac, bio samo dečko ili životni saputnik, izabrao je vas, jer ste mu privlačni. Ukoliko počnete stalno da govorite kako ste debele, previše mršave, glupe, asocijalne (ili šta god vam već ponekad padne na pamet), činite da se on oseća glupo što vas je izabrao. Ukoliko mislite da trebate da izgubite koji kilogram, ili promenite nešto kod sebe – učinite to. Na kraju, zar ne volimo svi ljude sa samopouzdanjem?

Žalite se na sve moguće

Kada kukate na sve, vaš partner se neće osećati cenjenim. Možda se i nalazite na užasnom mestu, ali nemojte na to da kukate, jednostavno recite šta vam i zbog čega ne odgovara. Fokusirajte se na to kako možete da provedete kvalitetno vreme zajedno, umesto da kukate kako ništa ne valja.

Izlaženje sa muškarcima kao način da rešite probleme

Ukoliko imate problem, trebate da ga rešite sami. Možete i da ga podelite i potražite savet, ali ne i da tražite sa partner rešava vaše probleme. Osim ukoliko se nije desilo nešto baš veliko i potrebna vam je velika podrška, ili rame za plakanje.

Svetlo

Kada se nekome dopadate nema razloga da tražite da se svetlo tokom seksa gasi. Uostalnom, da li vam se ikada desilo da muškarac traži da se obučete kada vas je video nagu? Naravno da nije, on je dovoljno srećan što gola devojka stoji ispred njega.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3