Izaberite samo jednu RUŽU i saznajte DA LI ĆE VAM SE OSTVARITI NAJVEĆA ŽIVOTNA ŽELJA?

Izaberite samo jednu RUŽU i saznajte DA LI ĆE VAM SE OSTVARITI NAJVEĆA ŽIVOTNA ŽELJA?

8 Jula, 2019 Off By nika

Ovo je još jedan od zanimljivih testova ličnosti. Pred vama je pet ruža i dovoljno je da pogledate sliku i izaberete jednu. Neka to bude nasumičan izbor ili jednostavno ruža koja vam je najlepša. Nemojte previže razmišljati pre nego što napravite izbor jer samim tim rešenje testa neće biti tačno.

 

Ako ste izabrali ružu broj 1

Vi ste izuzetno emotivna osoba. Ruža broj jedan simbolizuje nežnost jer i sama tako izgleda. Vi ste u duši jedno veliko dete i emotivno ste ranjivi. Može da vas povredi i najmanja sitnica iz razloga što umete da se potpuno predate, bilo u prijateljstvu ili u emotivnoj vezi.

 

Vaše tajne ne odajete lako drugim ljudima jer imate strah od izdaje. Porodica vam je od izuzetnog značaja, ali isto tako bitnu ulogu za vas u bilo kom odnosu igra poverenje. Bez njega vi prosto ne možete da funkcionišete. Kada je reč o novcu, treba vam tek toliko da imate za normalan život.

Vaša najveća želja je da pronađete ljubav iz svojih snova, odnosno ljubav iz bajke, u kojoj su emocije večne, a kraj ne postoji, kao u onim starim pričama “živeli su srećno do kraja života.”

 

Potreban vam je neko ko može da vas razume i da vas voli i prihvati takve kakvi jeste. Vi ste u ljubavi verni i odani i vaš najveći problem je što je jako teško pronaći nekog kao što ste vi. Imamo dobre vesti za vas.

 

Vama jeste suđena prava, ljubav iz snova, ali ćete morati mnogo puta da se ubodete na trn, pre nego što naiđete na ružu, odnosno na partnera, koji je spreman da vam da ceo svoj život…..

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3