Izaberite NOVOGODIŠNJU KUGLU i saznajte KAKVI STE U LJUBAVI i koje su najbolje OSOBINE vašeg KARAKTERA!

Izaberite NOVOGODIŠNJU KUGLU i saznajte KAKVI STE U LJUBAVI i koje su najbolje OSOBINE vašeg KARAKTERA!

27 Decembra, 2019 Off By nika

1 – KUGLA

Veoma cenite lepotu i umetnost. Ponekad vaša spoljašnja lepota i sjaj mogu sasvim zaslepiti. Ipak vi spadate među najnaprednije osobe kada je reč o emocijama i seksualnosti. Originalni ste I neponovljivi. U emotivnim vezama imate potrebu za intelektualnom razmenom i prijateljstvom.

 

Radoznali ste i ne volite da se vezujete za samo jednu osobu. Naročito u mladosti, skloni ste eksperimentisanju, pre svega na seksualnom planu. U svojoj potrazi za srodnom dušom spremni ste sve da probate. Radoznali ste i spremni uvek da proširite svoje vidike. Brzog ste uma, dobrog zapažanja i imate širok krug prijatelja.

 

Veoma ste iskreni u emotivnim odnosima i ne podnosite laži i mutne situacije. Sa voljenom osobom ostvarićete harmoniju i sklad. Jer vi kad naiđete na pravu osobu, vezujete se za celi život.

 

2- KUGLA

Imate vrlo živ temperament, a vaša osećanja su uzvišena i dostojanstvena. Vašim osećanjima dajete notu žestoke strastvenosti. Ne predajete se lako i od partnera očekujete maksimalno angažovanje. Stalno sanjate o strasti i romantičnim doživljajima.

 

Vaši kriterijumi su ponekad toliko visoki da radije sedite i maštate, nego da se prepusite nekome ko će vas samo polovično zadovoljiti. Potrebna vam je osoba uravnoteženog karaktera i temperamenta koja će umjeti da izađe na kraj sa vašim žestokim osjećanjima. Ipak, vi niste posesivni i umete vrlo emancipirano da se postavite. Volite da se ponosite s voljenom osobom i da vas ona sa svoje strane obasipa pažnjom i poklonima.

 

Kada zaista volite onda se potpuno posvećujete partneru i angažirano radite na vašoj vezi. Nesigurne osobe lako možete uplašiti vašim sigurnim i nadasve aktivnim stavom prema svetu i ljubavi. Osvajate svojom dostojanstvenom pojavom i aristokratskim držanjem.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2