Izaberite drvo koje vam se svidelo na prvi pogled, i saznajte kakva je vaša ličnost i koliko ste emotivni u vezi!

Izaberite drvo koje vam se svidelo na prvi pogled, i saznajte kakva je vaša ličnost i koliko ste emotivni u vezi!

27 Novembra, 2019 Off By nika

Svako od nas ima svoj karakter, osobine, koje se najbolje pokazuju u odnosu prema voljenoj osobi. Da bismo razumeli šta radimo ispravno, a šta naprotiv, šteti odnosima, ponekad je potrebno bolje upoznati sebe.

 

Pripremili smo za vas test koji se sastoji od jednog pitanja i koji će ispričati o tome kako se vaša ličnost razotkriva u ljubavi.

Izaberite drvo koje vam se svidelo na prvi pogled, a dole ispod slike, pogledajte odgovor koji definiše vašu ličnost:

 

Drvo 1

Vi ste osoba koja teži ka redu i savršenstvu. Imate stroga pravila kojima se rukovodite kroz život. Vi ste nekonfliktni, ali spremni da uzvratite. U odnosima sa voljenom osobom težite liderstvu, ali ako to ne postignete, onda postajete ravnopravni partner, na kojeg se uvek može osloniti u teškim trenucima.Puni ste nežnosti i razumevanja i na pravom ste putu da postanete savršen partner.

 

Pogotovo ako vas ljubav prema partneru natera da se oslobodite nekoliko sitnih mana koje posedujete. Vi ste opuštena osoba, bez kompleksa, zadovoljna sobom i svojim životom, sa istančanom emotivnom inteligencijom. Zahvaljujući njoj, u stanju ste da prepoznate sve partnerove želje i potrebe i sa njim izgradite stabilnu i čvrstu vezu.

 

Drvo 2

Vi ste nežna i meka osoba koja voli romantiku. Mnogo se koncentrišete na sebe, ali možete ponekad poslušati i mišljenje drugih. Pokušavate pronalaziti kompromise. U odnosima tražite jakog partnera. U odnosima vi pokušavate da zaintrigirate i privučete pažnju. U vašem odnosu ne ide sve glatko, ponekad se posvađate sa partnerom.

 

Ali, te nesuglasice samo jačaju vašu vezu, i dolazite do kompromisa.Ako osetite da su osećanja vašeg partnera zaista iskrena vama nije teško da prođete pola sveta i budete sa njim. Puni ste ljubavi i energije, koja gasi sve negativne emocije i donosi mir vama, i onima koji vas okružuju.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2