IZABERITE BUKET koji vam se NAJVIŠE DOPADA  i procitajte KAKVA ste OSOBA u DUŠI

IZABERITE BUKET koji vam se NAJVIŠE DOPADA i procitajte KAKVA ste OSOBA u DUŠI

4 Novembra, 2017 Off By nika

BUKET BR 1.

POŠTENA osoba:

Vi imate čistu savest i u svemu želite pošteno da pristupite. Vama poštenje donosi unutrašnji mir. Čvrsto ste rešli da budete pošteni bez obzira na probleme koje bi zbog toga mogli imati.

 

Vaši poslodavci i ljudi oko vas, znaju da nikada nećete lagati ni njih niti za njih.Da bi čovek bio pošten u nepoštenom svetu, mora da bude hrabar. Ali to se na kraju isplati, jer posšen čovek je danas pravo blago.

 

BUKET BR 2.

ODANA i VERNA osoba:

Vi ste verna i odana osoba i svom zivotnom saputniku i prijatelju i svim ljudima oko vas. Vi kada volite smatrate da ljubav treba biti iskrena u svakom smislu. Sigurni ste i u to da prevara može da se desi i bez fizičkog kontkta, što je u neku ruku i prava istina.

 

Za vas je svaki vid prevare jedna velika izdaja i tesko prelazite preko toga. Zbog toga veoma brzo precrtate osobu koja vas je razočarala u tom smislu……

 

BUKET BR 3.

DUHOVITA i VEDRA osoba.

Za vas je dan bez smeha propao dan. Vas moto je smej se uvek samo se smej. Zbog vase vedrine vas mnogi obozavaju. Zele biti u vesem okruzenju I istinski uzivaju u vasoj blizini. Zracite poyitivnom energijom koja odise lepotom vaseg nasmejanog lica.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2