Izaberi oko koje te najviše privlači i saznaj svoju najlepšu tajnu

Izaberi oko koje te najviše privlači i saznaj svoju najlepšu tajnu

8 Novembra, 2017 Off By nika

Kaže se da su oči ogledalo duše. Zato je u ovom psihološkom testu potrebno samo da izaberete jedno oko. Zapravo, pustite da oko izabere vas. Koje vam gleda u dušu?

Izaberi oko koje te najjače privlači.

Oko br.1 – Eksplozivna strast

Vatra gori u vama. Imate žive i gladne instinkte. Želite da se ponovo osetite avanturistički. U stanju ste da budete spontani i živite život kako želite. Vaš libido je probuđen i suočavate se sa svojim stvarnim željama za budućnost. Volite da posmatrate kako drugi reaguju u određenim situacijama. Znate kako da stvorite iluziju i kako da se “igrate” u ljubavnim odnosima. Mada ste iskreni, ne želite da drugi ljudi znaju sve o vama. Želite da im date povod da otkriju više o vama. Sebe smatrate za nagradu koju mogu da osvoje samo oni dovoljno hrabri. Bacite mamac i čekate da ga “meta” zagrize.

Oko br.2 – Knjiga tajni

Mnogo toga ste naučili u prošlosti i na lakši i na teži način. Mnogo toga ste žrtvovali da biste postali ono što ste danas. Možda ste izgubili nešto dragoceno, ali evo vas sada, mudriji i snažniji (iako to možda trenutno ne uviđate). Sa druge strane, mudrost koju ste stekli na svom putu koristiće vam da ostvarite svoje ciljeve. Oni su se možda sada promenili, ali ta mudrost neće biti protraćena. Napravite mesta za budućnost u svojim mislima: planirajte, maštajte, iskoristite ovu kreativnu fazu u životu. Pokažite svima šta možete!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3