Izaberi jedno drvo i pročitaj kakva sudbina vas prati kroz život

Izaberi jedno drvo i pročitaj kakva sudbina vas prati kroz život

25 Novembra, 2017 Off By nika

1- BADEM

Badem je drvo optimizma.Za vas je karakteristično da se vrlo brzo i lako prilagođavate gotovo svim situacijama. Poslovično ste snažni i zdravi i puni optimističkog samopouzdanja.Često vam se događa da ulazite u romantične ljubavne avanture i potrebno vem je mnogo sreće i veštine da se iz njih izvučete bez težih posledica. Kada volite veoma ste osećajni, sentimentalni i nežni.Volite osvajanje. Potrebna vam je ljubav da biste preživeli.

 

Uživate i u druženju. Uspešni ste u društvu, velikodušni i umete da budete zaista darežljivi.Veoma cenite umetnost, a najviše muziku i igru. Volite ljude i dobar provod. Ne smeta vam da budete u centru pažnje.Kada se venčate, uz šampanjac i ekskluzivnu proslavu, umete da pokažete da ste verni i da ta vernost odoleva svim iskušenjima.

 

Osim toga imate veoma razvijen osećaj posedovanja. Vi ste i ljubomorni ali niste sumnjičavi. Imate poverenja u osobu za koju ste se odlučili.Cenite novac, ali samo kao sredstvo uz pomoć kojeg kupujete razna životna zadovoljstva.

 

Kada sebi postavite neki cilj, ništa vas neće zaustaviti. Ići ćete do kraja ništa ne radeći površno.Ponekad previše zahtevate i od sebe i od svojih saradnika. Skloni ste perfekcionizmu. Oko sebe umete da okupite izvanrednu ekipu saradnika, pažljivo birajući samo osobe visokih kvaliteta. Vi ste rođeni organizator, i kao dobar režiser umete da pravilno podelite uloge………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3 4