Indijski horoskop otkriva kakve ste osobe: Harizmatične ili mračne?

Indijski horoskop otkriva kakve ste osobe: Harizmatične ili mračne?

25 Maja, 2018 Off By nika

Da li ste u indijskom horoskopu Danuša ili Tula? Otkrijte gde je mesto vašem znaku u sideralnom zodijaku, a onda pročitajte šta indijska astrologija kaže o vama…

 

Osim ako nisu astrolozi, malo ljudi zna da postoje dve različite forme astrologije koje se danas praktikuju u svetu. Jedna, tzv.„zapadna” astrologija bazira se na tropskom zodijaku, i koristi se u Evropi, Americi, Australiji i većem delu Afrike, i to je astrologija koju na našim prostorima uglavnom poznajemo.

 

Druga, koja se bazira na sideralnom zodijaku, i koja se koristi uglavnom u istočnim zemljama, kao što je Indija. Ova, „istočna”, Hindu ili vedska astrologija za svoju osnovu koristi sideralni zodijak.

 

Naš znak – Ovan, u indijskom horoskopu, Meša – vladalac je Mars (15. april – 15. maj)

 

Duh Sunca željan pažnje u Ovnu želi da bude prvi u svemu, originalni pronalazač novih ideja, inicijator i osvajač. U znaku kojim vlada ambiciozni i borbeni Mars, može da bude do krajnosti sebičan, ali i do krajnosti iskren. U dobrom aspektu briljantan herojski vitez, 100 odsto orijentisan na pobedu u ratu ili sportu.

 

Podznak Ovan: Ovo su vrlo aktivni ljudi, atletski građeni, prirodno orijentisani na uspeh zbog razvijenog takmičarskog duha, emocionalno jako vezani za majku, muškarci imaju uglavnom jako lepe žene i srećan brak, ali u njemu imaju dominantnu, zaštitničku ulogu. U karijeri ih očekuju prepreke, koje kroz sistematičan rad mogu da prevaziđu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3