Indijanski horoskop: Da li si vuk, dabar, soko i šta to govori o vašem karakteru

Indijanski horoskop: Da li si vuk, dabar, soko i šta to govori o vašem karakteru

22 Januara, 2018 Off By nika

Vidra (od 20. januara do 18. februara)

Pomalo otkačenu i nekonvencionalnu vidru ponekad je teško shvatiti. Zbog toga nisu uvek prvi izbor kada treba obaviti neki posao, ali to je velika zabluda jer vidrine metode rada obično su vrlo delotvorne.

Vidra ima neobičan način gledanja na život i krasi je briljantna mašta i inteligencija, intuitivnost i sposobnost opažanja, zbog čega je vidra jako dobar prijatelj.

Unutar svoje porodice vidra je osećajna, empatična, hrabra i iskrena. Kada je prepuštena sama sebi vidra može postati beskrupulozna, nepristojna, buntovna i izolirana.

Vuk (od 19. februara do 20. marta)

Dubokih emocija i strasti, vuk je najveći ljubavnik horoskopa, u fizičkom i filozofskom smislu. Vuk razume da je ljubav sve što nam treba i u potpunosti je sposoban da drugima pruži ljubav. Ipak u izreci ‘vuk samotnjak’ ima puno istine jer vuku treba sloboda, a s druge strane je vrlo nežan i saosećajan.

U porodičnom okruženju vuk je vrlo strastven, velikodušan i pun ljubavi. Ako je prepušten sam sebi može postati nepraktičan, neposlušan, opsesivan i osvetoljubiv.

 

Soko (od 21. marta do 19. aprila)

Rođeni vođa, soko i u najnezgodnijoj situaciji može da rasuđuje bistre glave. Soko nikada ne gubi vreme i ne sedi besposleno, odmah je za akciju, ako je to potrebno…

Zbog svoje upornosti i sklonosti da preuzme inicijativu, soko e jedan od najpoželjnijih poslovnih saradnika. Sokol može da deluje i uobraženo, ali s obzirom na to da je gotovo uvek u pravu, malo arogancije može mu se oprostiti.

U okolini koja mu pruža potporu, strast sokola, kao i unutrašnja vatra se rasplamsaju i on postaje veoma saosećajna osoba. Kada ima loš dan soko može biti tašt, bezobrazan, netolerantan, nestrpljiv i previše osetljiv………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3