Indijanski horoskop: 12 životinja otkriva 12 sudbina i karaktera!

Indijanski horoskop: 12 životinja otkriva 12 sudbina i karaktera!

7 Maja, 2018 Off By nika

Indijanski horoskop povezuje nas sa duhom životinja i u mnogim segmentima sličan je običnom horoskopu. Takođe je usko povezan sa totemima koji igraju vrlo važnu ulogu u indijanskoj kulturi i veri, kao i sa prirodnim pojavama koje utiču na sve nas.

SOKO 21. 3. – 19. 4. (Ovan)

Obeležje: dinamičnost

Sokola je teško ukrotiti jer je on simbol slobode i nezavisnosti.Soko je hrabra ptica koja visoko leti, usamljeni lovac, rođeni predvodnik. Oštrog pogleda na svet, kontroliše događaje i traži plen – svoje ciljeve. Njegov oštar pogled simbolizuje vizije, velike ideje i oštroumnost. Osobe nadahnute njegovim duhom naći će način da se uzdignu iz svake teške situacije. Stoga je soko simbol uspešnih ljudi. Vi ste nezavisna osoba koja ceni svoju slobodu. Lako se fokusirate na željene ciljeve i vrlo ste uspešni u njihovom ostvarenju. Pokretljivi ste i spontani, živite vrlo intenzivno. Volite pisati vlastita pravila i uvek sledite svoje srce.

 

DABAR 20. 4. – 20. 5. (Bik)

Obeležje: doslednost

Zbog svoje potrebe za sigurnošću, dabar simbolizuje zavisnost i komfor. Voli da poseduje vredne stvari, to ga umiruje. Dabar je marljiva životinja vezana uz zemlju i vodu. Snalažljiv je graditelj koji spretno usklađuje stabilnost i promenjivost. Gradeći brane na nemirnim vodenim tokovima, dabar pokazuje kako je moguće ostvariti snove. Voda je simbol nesvesnih želja, osećaja i snova. Verovati u njih, graditi na njima nije nemoguće, jer kad im dopustimo da nas povedu, uz spretnost, stabilnost i inteligenciju, možemo napraviti čudo. Ako je dabar vaš životinjski duh, uporni ste i uspešni, osećajni i stabilni, uvek verni svojim snovima. Vaš je um brz i oštar, uspešni ste u poslu i odani porodici. Učinićete sve da stvorite život iz snova.

 

JELEN 21. 5. – 20. 6. (Blizanci)

Obeležje: snaga

Jeleni su nemirni i neumorni, pa osobe rođene u ovom znaku odaju utisak da su vrlo inteligentne i uvek se nadaju da mogu da promene stvari sopstvenim delima. Imaju snažnu volju i prilično su velikodušni.Graciozan i oštrouman, životinja koja sa lakoćom savladava prepreke kombinujući snalažljivost i brzinu. Uvek svestan okoline, spreman je izbeći opasnosti ili pronaći pravi izvor hrane. Ako vas nadahnjuje duh jelena, spretno ćete se probijati kroz život, koristeći se svojom inteligencijom i snalažljivošću. Stvarate ravnotežu između prizemljenosti i lepršavosti, očaravate druge svojom produhovljenošću, dobronamernošću i lepotom. Jelen nije usamljena životinja pa ćete i vi imati aktivne porodične i društvene kontakte. Ponos i pravičnost prožimaju vaš osećaj životne svrhe i odgovornosti…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3 4