IGRE ZAVODJENJA: Žena OVAN je NEUSTRAŠIVA prilazi prva,LAVICA zavodi OSMEHOM,Škorpija je KRALJICA flerta

IGRE ZAVODJENJA: Žena OVAN je NEUSTRAŠIVA prilazi prva,LAVICA zavodi OSMEHOM,Škorpija je KRALJICA flerta

4 Oktobra, 2017 Off By nika

Da li lako osvajate muškarca na kog ste bacili oko ili ipak mudro sedite i uvek čekate da on napravi prvi korak?

 

Jedno od glavnih ženskih oružja jeste njena zavodljivost. Ali i same žene različito shvataju pojmove zavođenja i flerta, a kako li je tek muškarcima… Dok se jedna kikoće ko luda na brašno, druga izbacuje svoje ženske atribute na videlo, treća se smeška tipu ko da je Mona Liza, a četvrta kao nezainteresovano vrti pramen svoje kose pa ga prodorno pogleda … Ima tu hiljadu i jedan modalitet, ali neki vrlo uspešno pale dok na ostale muškarci ostaju prilično ravnodušni. A jeste li svesni kako flertuje vaš znak?

 

OVAN

Žene rođene u ovom znaku su uporne i neustrašive. Ako žena Ovan vidi najboljeg frajera u klubu, ona će mu bez blama poslati piće. Čemu okolišanje, jer ona ga želi i nema nameru da sporednim kanalima dođe do njega. A muškarci padaju na to jer im je vaše samopouzdanje veoma seksi.

 

Za neobavezni flert najpogodniji su vam muškarci u znaku Vage, Jarca i Ovna dok bi vam za ozbiljniju vezu više odgovarali Blizanac, Lav, Vodolija i Strelac. Škorpiju izbegavajte u širokom luku jer je njemu vaš stil zavođenja previše nametljiv.

 

BIK

Vi ste definitivno iz neke druge epohe i niste rođeni da zavodite već da budete zavedeni. Suviše ste slatki i fini, ali to nije mana, jer u moru predatorki muškarca možete privući upravo vašom nenametljivošću i neprenaglašenom ženstvenošću.

Vaš maksimum u flertovanju je da mu nežno dodirnete ruku dok razgovarate sa tipom koji vam se sviđa. Za neobavezna viđanja najviše vam odgovaraju Škorpija, Ovan i Devica dok za trajniju vezu ipak bolje probajte sa Blizancima, Vagom ili Jarcem.

 

BLIZANCI

Žena u znaku Blizanaca u osvajački pohod ne kreće sa isturenim dekolteom i golim butinama. Njen glavni adut jeste njena komunikativnost. Ona lako sklapa poznanstva i pažnju suprotnog pola pre svega privlači svojom duhovitošću.

 

Ona može da deluje mrtva ozbiljna a onda će odvaliti neki štos ili će konstatno začikavati osobu koja joj se sviđa. Za kratkotrajne avanture Lav, Devica i Škorpija su vam najprijemčiviji dok bi svoju srodnu dušu trebalo da tražite među Vodolijama, Vagama i Ovnovima.

 

RAK

Rođene u ovom znaku imaju krajnje specifičan stil flertovanja. One zapravo ne vide sebe kao veliku zavodnicu niti se trude ali su istinski zainteresovane za ono što joj ljudi pričaju, naročito ako joj se jadaju kako im je grozan dan ili kako još uvek preživljavaju posledice groznog raskida.

 

Vas zaista zanima šta vam govore i zbog vaše saosećajnosti postajete izuzetno nežni prema njima. E to je ono što vas čini neodoljivom! Za neobaveznu šemu najviše vam odgovaraju Lav, Jarac i Riba dok za ozbiljniju priču treba da se povežete sa Bikom, Devicom ili Ribama.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3