Idealni za sve, osim za muža: Tri zaklete neženje prema horoskopu!

Idealni za sve, osim za muža: Tri zaklete neženje prema horoskopu!

2 Maja, 2018 Off By nika

Znate i same da su muškarci, bar po pitanju braka, jako komplikovani. Stalno očekujemo trenutak da će nas zaprositi, a on nikako da dođe. Međutim to zna da se desi kad se najmanje nadamo.

Ali, na našu žalost, i horoskop može imati neke veze sa njihovim razmišljanjem  željom za obavezivanje, brak, decu i ostalo. Pogledajte koja tri horoskopska znaka koja se nikada neće oženiti jer… Tako im se može.

Blizanci

Iako su muškarci u znaku Blizanaca idealni parteri jer su drštveni, aktivni, inteligentni i vrlo talentovani, oni brak vide kao veliko sputavanje. Njima je potrebna sloboda za povremeni flert, ali i osoba koja će to razumeti i biti opuštena po tom pitanju. Takođe im treba neko ko će shvatati njihov talenat i sve potrebe koje idu uz to.

Strelac

Strelčevi su slobodni ljudi koji vole da rade šta im je volja i već možete da zaključite da brak nije za njih. Muškarci u ovom znaku više vole prijateljstvo i generalnu ljubav, a ne porodični život. Kako vole da obasipaju svoje partnerke svakakvim poklonima, nežnošću i emocijama, ponekad se može učiniti da su dobro “zagrizli” i da je za njih sledeći korak – brak. Međutim, todefinitivno nije za njih.

 

  …nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2