I DALJE ste SINGL? Zvezde vas SAVETUJU šta treba da PROMENITE kod sebe da bi PRONAŠLI  LJUBAV!

I DALJE ste SINGL? Zvezde vas SAVETUJU šta treba da PROMENITE kod sebe da bi PRONAŠLI LJUBAV!

11 Septembra, 2017 Off By nika

U principu, nema ničeg lošeg u tome što ste single. Ipak, ukoliko vam je taj status veze dosadio, evo šta bi trebalo da promenite i prevaziđete ukoliko želite da pronađete partnera za ceo život…

Ovan

Ovaj znak je samouveren i društven. Osim toga, Ovnovi su jako šarmantni i lako osvajaju ljude oko sebe. Vole izazove i avanture, ali ta njihova energičnost zapravo može smetati njihovom partneru, naročito ako je reč o nekom “mirnijem” znaku. Zato, Ovna će možda iznenaditi kako je to njegova veza tek tako “pukla”, ali to baš i njie “tek tako”. Pripadnici ovog znaka moraju da se malo smire, obuzdaju i nauče da slušaju svog partnera. Nemojte uvek da budete glavni! Ponekad je sasvim u redu biti ravnopravan sa partnerom.

Bik

Bikovi su jako dobri prijatelji, lojalni su, zanimljivi i odlični partneri. Oni su zapravo zaista dobri ljudi. Ipak, ono što im je najveća mana jeste to što su jako tvrdoglavi. Osim toga, teško se odriču svoje nezavisnosti i često su nepoverljivi. Zato, da biste se ostvarili i na ljubavnom planu, najpre dobro razmislite šta zaista želite od veze, ali i generalno, i potrudite se da to ostvarite. Otvorite se. Ljudi oko vas nisu vaši neprijatelji!

Blizanci

Blizanci su energični i maštoviti. Oni su večita deca i obožavaju iznenađenja. Sve ih fascinira! Ipak, sve to ih čini jako nestalnim i vrlo često ovaj znak ima problem da se obaveže svom partneru, ali i generalno: svaka obaveza za njih je nešto što oni ne razumeju. Zato, potrebno je da malo obuzdaju svoj nemirni duh, nauče da imaju strpljenja, ali i da razmisle šta ih zaista ispunjava kako to ne bi shvatili kao obavezu. Takođe, partner sličan njima je obavezan, jer ih samo takav partner ih i može razumeti.

Rak

Vrlo je verovatno da će osoba u znaku Raka biti najbolji partner kojeg ćete ikada imati, jer su Rakovi takvi da će vas voleti bezuslovno, do kraja! Oni će vam posvetiti svaki trenutak svog života i vremena, ali koliko god to bilo lepo, moguće je da će tolika osećajnost i briga na kraju “ugušiti” partnera. Rakovi bi trebalo da nauče da više pažnje posvećuju svojim potrebama i željama, moraće najpre da upoznaju sebe i dovoljno sazre pre nego što uđu u vezu. Takođe, moraće da komuniciraju, a ne da se povlače u sebe kada im nešto smeta.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3