HOROSKOPSKI znak RIBA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU

HOROSKOPSKI znak RIBA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU

28 Decembra, 2019 Off By nika

Svaka godina nam donosi nove avanture, početak i otvaranja novih vrata, a evo kakvu će nam sudbinu doneti 2020. godina prema navodima astrologa!

 

U ovoj godini očekujete puno nove energije, novih događaja i novih emotivnih zadovoljstava koji dolaze od ovog područja vašeg života. Rad će vas inspirisati da više napredujete ove 2020. godine. Koristite svoje prirodne veštine i talente da se istaknete na poslu. Ako vaš trenutni posao ne dozvoljava da koristite vaše veštine, znanje i talenat, 2020. bi možda mogla biti prilika da pokušate naći posao u kojem ste zaista dobri. Najbolje rezultate ćete dobiti kada radite na poslu uz maksimalno uživanje i minimalni pritisak.

 

Ove godine se verovatno nećete mnogo fokusirati na novac, što bi moglo uzrokovati finansijske probleme u ovoj godini. Dajte sve od sebe da ove godine izbegnete neozbiljne kupovine koje vam nisu potrebne.Čeznete za slobodom i novim poduhvatima u svom poslu i karijeri. Ovo je godina kada to možete dobiti. U 2020. godini bićete spremniji da rizikujete i otkrićete da će vaš posao po vašem vlastitom izboru doneti ovaj put još veće zadovoljstvo. To će imati veće značenje za vas.

 

Poslednje tri godine nisu bile sve tako ugodne za vas. Uživaćete u 2020. godini posebno nakon proleća kada novi poduhvati poprime oblik sasvim drugačiji na od onog na koji ste navikli.Možda nećete videti promene u vama samima, ali drugi hoće i oni će biti privučeni ka vama. Vi ćete praviti ozbiljne finansijske planove, ali budite otvoreniji za nove načine. Verovatno nećete igrati na sigurno 2020. godine, zato dobro pripazite šta i kako radite.

Saturn će u januaru praviti konjunkciju sa Plutonom i otvoriće vam povoljne mogućnosti za uspostavljanje nove saradnje i za ostvarenje stabilnosti u već postojećim vidovima poslovne saradnje. Veliki uspeh i dobitke ostvarićete kroz učestvovanje u građevinskim projektima, kao i u saradnji sa državnim preduzećima, društvenim, zdravstvenim i humanitarnim institucijama.

 

Jupiter će u februaru praviti sekstil sa Neptunom i pojačaće vaš osećaj za rukovanje finansijama. Ako ste ne nekom od rukovodećih položaja, imaćete bolji osećaj kako da se odnosite prema podređenima i to će poboljšati vaš autoritet. Merkur će u drugoj polovini februara biti retrogradan u vašem znaku, što će vas navesti da menjate neke vaše planove. Nailazićete na teškoće u organizaciji važnih radnih zadataka.

 

Tokom aprila će Jupiter praviti konjunkciju sa Plutonom. Započećete saradnju sa finansijskim institucijama, pojedincima i preduzećima koji će investirati u razvoj vaših projekata. Od sredine maja do kraja juna retrogradna Venera će dovoditi do odlaganja važnih rokova.

Solarna eklipsa u junu na početku znaka Raka onemogućiće realizaciju kreativnog posla koji ste planirali. Izbegavajte rizične investicije. Tokom jula i avgusta imaćete teškoća u poslovnim odnosima i oko organizacije. Najbolje bi bilo da odete na odmor. Od septembra do sredine novembra Mars će biti retrogradan u znaku Ovna i praviće vam zastoje i veće teškoće na polju novca. Doći će do slabog priliva neophodnih sredstava i vaša zarada će biti umanjena. Sa nadređenima ćete imati neslaganja.

 

U decembru će Jupiter praviti konjunkciju sa Saturnom, što će vam doneti nov priliv sredstava iz izvora koji ste držali u tajnosti i uspećete da pokrenete jedan važan posao koji ste dugo i pažljivo pripremali.

Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti za novi posao tokom aprila, jula, septembra i decembra. Povoljno su vam postavljeni ugostiteljstvo, prosveta, IT sektor i trgovina.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3