Horoskopski znak koji ne pokazuje emocije, ali niko vas neće lepše nasmejati

Horoskopski znak koji ne pokazuje emocije, ali niko vas neće lepše nasmejati

10 Maja, 2018 Off By nika

Mnogi bi za Blizance rekli da su dvolični, ali kad se setite Blizanaca koje znate primetićete da su većinom omiljeni u društvu. Oni su duhoviti, zanimljivi, spretni, a zbog čega ih volimo?

Blizanci imaju dve ličnosti, to nije sporno. Jedna je ozbiljna i zamišljena, druga je duhovita i zanimljiva, i ona ih čini popularnim u društvu. Ta druga strana njihove ličnosti je komunikativna, društvena i uvek spremna za zabavu.

Oni su razdragani i večiti optimisti, ali ne trpe dosadu, sa njima je zabava zagarantovana. Ne znaju da miruju, zbog čega mogu biti ponekad i neuhvatljivi.

 

Ovaj horoskopski znak je dinamičan i brz, nikad ga ne drži mesto. Sposoban je da radi više poslova istovremeno. Ne vole da daju obećanja, pogotovo kada znaju da ih neće ispuniti. Veoma su pričljivi i imaju različita interesovanja. Svaki posao urade temeljno i ništa ne ostavljaju nedovršeno.

 

Blizanci su šarmantni i pažljivi, zbog čega su dobri zavodnici. Uživaju u flertu, a reaguju brzo. Umeju da zavedu druge horoskopske znake.

Oni često osećaju kao da im jedna strana nedostaje, pa zbog toga toliko vole društvo. Blizanci su inteligentni, sposobni, svestrani i radoznali. Mnogi bi za njih rekli da su kao mala deca, jer se oni ni ne trude da odrastu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2