Horoskopski znak i temperament: Ovan i Lav imaju KRATAK FITILJ, Riba sve dozivljava LIČNO, Devica kontroliše EMOCIJE!

Horoskopski znak i temperament: Ovan i Lav imaju KRATAK FITILJ, Riba sve dozivljava LIČNO, Devica kontroliše EMOCIJE!

7 Oktobra, 2017 Off By nika

Temperament je najviše pod uticajem planete Marsa. Dok Rak zadržava ljutnju, Devica je najsmirenija. Riba sve doživljava lično, a najglasnije se ljute Ovan i Lav.

Ovnovi su poznati po kratkom fitilju

Ništa ne uzrnemirava pripadnike ovog znaka kao manjak odanosti i nepoštovanje reda, a u stanju su da se razbesne i zbog najmanje sitnice, jer će svaku uvredu doživeti kao napad na ego. Pošto su Ovnovi izuzetno temperamentni, u napadu besa ne biraju sredstva kojima će dotući protivnika. No ako druga strana ostane mirna, Ovnovi će se brzo ohladiti. Takođe, velika je verovatnoća da će se prvi izviniti, što olakšava izglađivanje situacije.

 

Bik ima mnogo strpljenja, ali ga ne treba izazivati

Strpljivi, mirni i promišljeni pripadnici ovog znaka imaju najizdržljivije živce u celom Zodijaku. Ipak, ako stalno izazivate njihovo strpljenje, čuvajte se, jer ćete čuti sve što vam zamera od prvog trenutka otkako vas zna. Negativna strana Bikovog temperamenta je to što ne prestaje da teži za pravdom, pa će godinama čekati da bi se osvetio onome ko mu je naneo nepravdu.

 

Blizanci ljutnju izražavaju rečima

Veseli i hiperaktivni, Blizanci u raspravama nastupaju diplomatski i imaju zavidnu veštinu primirivanja situacije. Ako se razbesne, prikloniće se niskim udarcima, rečima koje pogađaju protivnika tamo gde je najslabiji. Tada će i vikati i neće slušati argumente druge strane. Međutim, dobra strana je što će se brzo odljutiti i biti spremni da pređu preko svađe bez zameranja.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3 4