Horoskop za vreme vladavina VAGE: Šta nas sve čeka do 22. oktobra 2017.

Horoskop za vreme vladavina VAGE: Šta nas sve čeka do 22. oktobra 2017.

28 Septembra, 2017 Off By nika

Vodolija

Posao

Nije baš pametno da se upuštate u rizične finansijske transakcije tokom celog perioda, iako ste na neki način zaštićeni, jer stelijum u osmom polju i donosi i odnosi novac. Potrudite se da prihodi budu veći od rashoda. Osećanje nezadovoljstva, negodovanja i bunta može se ispravnije kanalisati kroz neki krativan rad. Možda je najbolje da od nekog hobija stvorite honorarni posao kako biste lakše prebrodili finansijske probleme i sve što vas žulja na poslovnom planu. Sve važne odluke ostavite za kasnije, počevši od 30. septembra kada prvo Merkur ulazi u vaš trigonski znak Vage, a potom i 10. oktobra, kada Jupiter ulazi u vaše deseto polje a pitanja vezana za karijeru dolaze u prvi plan. Nezaposleni će imati priliku da počnu da rade, dok oni koji su nezadovoljni poslom imaju mogućnost promene. Postoji šansa i da pokrenu svoj privatni biznis. Uspeh je moguć u poslovima vezanim za prezentacije, edukaciju, aukcije, modu, hotelijerstvo ili zabavnu industriju.

Ljubav

Ozbiljne i bračne veze su u krizi a moguće su svađe zbog novca, dece, provokacija, neosnovanih kritika… Sve to reprezentuje stelijum u osmom polju koji uzrokuje loše raspoloženje i stalno zvocanje. Osobe koje su u braku mogu se rastati ako to njihova natalna karta podržava, moguće su selidbe i promene mesta boravka. U svakom slučaju, polje doma i porodice biće na vetrometini. Izvesni su rastanci u porodici i neočekivani preokreti. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu očekivati ljubavno-poslovnu kombinaciju, odnosno, poznastvo preko posla sa osobom koja će ostaviti dubok utisak. Želja je obostrana, a veza kratkotrajna ako pokuša da se stavi u kalupe, norme i opšteprihvaćena pravila. Parovi koji su u dužoj vezi moraće da preispitaju vrednosti koje zastupaju, šta je lično a šta je u zajedničkom interesu. Ono što se odlagalo sada dobija jasno vidljivu formu i znaćete šta dalje.

Zdravlje

Precenjivanje sopstvenih mogućnosti vodi u bolest i nervnu iscrpljenost. Ako nemate nikakvu aktivnost koja će vam oplemenjivati slobodno vreme shvatićete da su mnoge stvari prošle mimo vas a mogle su biti i drukčije.

Ribe

Posao

Očekuje vas veliki rad ali, mogući su i neočekivani dobici. Vaš vladar, Jupiter naglašava osmo polje, što je loše za ulaganja ali povoljno za povraćaj dugova vezanih za ranije poslove. To posebno važi za period od početka oktobra kada Merkur ulazi u navedeno polje, i sredinu oktobra kada u isto polju ulazi i Venera. Ukoliko morate da negde uložite novac, činite to tek nakon 30. septembra. Situacija na poslu nije baš ružičasta, sve vam stvara tenziju, napetost i nervozu, a osobe na položaju stalno su ispred vas i nešto kontrolišu što vas dovodi u stanje rastrojenosti. Izgleda da još niste naučili da je ćutanje nekad najdragocenije, a to ćete uočiti dok budete svedok nesporazuma u kome vi ne učestvujete. Oni koji ne rade neka uzmu sa rezervom sve što im se nudi. Vreme poslovnih susreta, širenja veza i pojavljivanja novih kontakata u ovom periodu vodi u fijasko. Uglavnom su to neuspšeni pokušaji a dogovori nesigurni.

Ljubav

Stelijum Merkura, Venere i Marsa u vašem sedmom polju pretežak je aspekt za kvalitetne odnose u vezi. Prosto vas previše impulsa vuče na sve strane, a i da nije tako, i da ste potpuno sabrani, spoljne okolnosti će vam remetiti planove. Iznenadiće vas strasti koje se neočekivano bude, potreba da osvojite i budete osvojeni, potreba da osećate, dotaknete, da se probudite. Ove pojave sada nisu bezopasne, a ni vi niste previše racionalni. Postoji zainteresovana osoba za vas koja će preći sve granice da stigne do cilja. Dajte joj šansu ako ste slobodni, jer u suprotnom previše rizikujete. Stvari se smiruju nakon 14. oktobra, kada Venera pređe u Vagu, svoj domicil. Na raskrsnici ste između starog i novog, vreme će presuditi kuda ćete dalje, jer je postojeći aspekt nalik ruletu.

Zdravlje

Vaš mozak radi velikom brzinom i stvara konstantnu napetost i nervozu. Obratite pažnju na glavobolje ukoliko se pojave. Striktno poštujte saobraćajna pravila i nigde ne žurite.

Stranice: 1 2 3 4 5 6