Horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje do 27. maja 2018. godine

Horoskop za vaš podznak: evo šta nas očekuje do 27. maja 2018. godine

21 Maja, 2018 Off By nika

Nedeljni horoskop za podznak predviđa da će Rakovi dobiti nagrade i pohvale, dok će Bikovi želeti da promene život! Šta vašem podznaku astrolozi predviđaju do 25. maja…

Trazitna Venera 19. maja ulazi u Raka. Tamo gde je dom na posebnom mestu u srcu. Tamo gde emocija ima prevlast nad razumom. Tamo gde smo najranjiviji. Ali, i tamo gde je skrivena sva naša snaga. Jer najjači smo kada branimo svoje. Sunce uskoro ulazi u Blizance, 21. maja. Pred nama je period kada će reč imati posebnu vrednost. Pričaće se o prošlosti, o emocijama, o lekcijama i o onome što slutimo da dolazi.

 

Poznak Ovan

Imate potrebu da provodite više vremena okruženi svojom porodicom. Pa će mnogi od vas putovati svojim kućama, neko će se češće čuti sa porodicom, ukoliko je daleko od njih, a neko će obeležiti neke važne porodične datume. Finansijska situacija se popravlja u narednim danima.

 

Podznak Bik

Uslediće dosta poziva i poruka. A vi nećete znati kome pre da odgovorite i čiji poziv pre da prihvatite. Vaši prijatelji imaće više nego zanimljive predloge, a vi ćete rado pristajati na njih. Želite da promenite način na koji pristupate nekim bitnim aspektima vašeg života, i to su promene na kojima ćete najviše raditi u narednom periodu.

 

Podznak Blizanci

Shvatate da vam trenutno stanje stvari ne odgovara, i da je nešto hitno potrebno menjati. Najteže je sebi priznati da su neki izbori bili pogrešni, da su neke navike usađene previše duboke, a da je izvor svega pogrešnog u njima. Međutim, sada vam to nije problem. Naredni period iskoristićete da donesete neke velike odluke i da započnete proces promena.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3