HOROSKOP: Za Vage je srećan dan na poslovnom planu, ali ne i na ljubavnom…

HOROSKOP: Za Vage je srećan dan na poslovnom planu, ali ne i na ljubavnom…

30 Jula, 2018 Off By nika

 

OVAN

POSAO: Imate neke nedoumice i potreban vam je savet ili neko mišljenje sa strane kako biste bolje videli situaciju. Potrudite se da savet zatražite od osobe kojoj verujete.

LJUBAV: Moguće je da ćete uskoro doći do prekida neke veze, pogotovo ako imate neku paralelnu priču. Pred vama su drastične, nagle i burne ljubavne promene koje ne očekujete.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preterano naprezanje. Današnji dan vam nije povoljan za fizičku aktivnost. Sada vam je potreban odmor. Došlo je vreme da malo napunite svoje baterije.

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti podršku od strane nadređenih za projekat koji imate u planu. Pred vama je povoljna faza u kojoj ćete ostepeno dolaziti do uspeha.

LJUBAV: Zadovoljni ste svojom emotivnom situacijom. Smatrate da ste na ovom polju ostvarili sve ono što vam je bilo važno. Pred vama je odličan period za planiranje zajedničkog života.

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam opuštanje sa prijateljima. Bilo koji vid rekreacije vam takođe može odgovarati. Potrebno vam je da razmrdate telo ali i da opustite duh i um kako bi se bolje osećali.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4