HOROSKOP ZA UTORAK:  Rešićete probleme koji su vas mučili! Iskoristite dobru energiju, ovo je pravi trenutak!

HOROSKOP ZA UTORAK: Rešićete probleme koji su vas mučili! Iskoristite dobru energiju, ovo je pravi trenutak!

25 Novembra, 2019 Off By nika

OVAN

POSAO: Nećete imati preterano dobru situaciju na poslovnom planu. Odlažu se poslovi na koje ste duže vreme čekali. Moguće je da ćete zbog toga biti prilčno razočarani.

LJUBAV: Prilično ste pasivni na polju ljubavi i ne pokazujete inicijativu ni interesovanje ka ulasku u neku novu vezu. Moguće je da vam treba još vremena da prebolite osobu iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Muče vas problemi sa hroničnim umorom. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete prilično malaksali i bez energije. Izdvojite više vremena za sebe.

 

BIK

POSAO: Moguće su nesuglasice sa kolegama koje ne razumeju vaš sistem rada. Ne želite da se prilagođavate drugima i važno vam je da radite sve po svom.

LJUBAV: Iako ste bili uvereni da vam je partner veran do vas dolaze glasine kako ipak stvari možda nisu takve kakve mislite da jesu. Moguće je da će u vama da se probudi crv sumnje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa alergijama. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni brojnim tegobama kada je u pitanju polje zdravlja. Najbolje bi bilo da se oko svega posavetujete sa lekarom.

 

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je povoljan dan tokom kojeg vam posao ne predstavlja brigu. Imate neko slobodno vreme koje možete da iskoristite za odmor.

LJUBAV: Uživate kada ste pored svog partnera. Lepo vam je i planirate zajednički život i budućnost zajedno. Možete da očekujte da ćete biti zadovoljni vašim odnosom.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da očekujete probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Pred vama je period u kojem možete da očekujete generalno pozitivno stanje na ovom polju.

 

RAK

POSAO: Nalazite se pod prilično velikim pritiskom i odnos sa poslovnim okruženjem nije dobar. Nadređeni vas nerviraju i to dosta utiče na vaš gubitak volje za poslom.

LJUBAV: Želite da provodite više vremena sa voljenom osobom ali vam je teško da se organizujete pored velikog broja obaveza. Moguće je da vas neke svakodnevne stvari opterećuju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi vezani za pritisak kod vas. Generalno bi mogla da vas prati malaksalost. Važno je da redovno jedete kao i da unosite dovoljno tečnosti.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3