HOROSKOP ZA UTORAK – Očekuje vas mogućnost za novu ljubavnu vezu koja bi trajala na duže staze u budućnosti. Pred vama su dobre ljubavne promene!

HOROSKOP ZA UTORAK – Očekuje vas mogućnost za novu ljubavnu vezu koja bi trajala na duže staze u budućnosti. Pred vama su dobre ljubavne promene!

30 Decembra, 2019 Off By nika

OVAN

POSAO: Ukoliko budete nastavili da se trudite oko posla. Uspećete da ostvarite jako dobre rezultate u narednom periodu. Možete da očekujete neke dobre vesti veoma uskoro.

LJUBAV: Moguće je da niste zadovoljni situacijom u kojoj ste se našli sa voljenom osobom i da su svađe postale jako česte. U narednom periodu vas očekuje još veća kriza sa partnerom.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vam bude naglašen u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni brojnim zdravstvenim tegobama. Pazite na sebe.

 

BIK

POSAO: Iskoristite svoju šansu da dokažete sposobnosti i ambicije na poslovnom planu. Uskoro ćete imati neke nove promene koje će vas dovesti do drugačijih planova.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv flert sa novim poznanikom koji će vam pokazati svoje interesovanje. Ako ste zauzeti, sa voljenom osobom se lepo slažete danas.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama su mogući kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni tegobama na polju zdravlja. Čuvajte se i mogućih povreda.

 

BLIZANCI

POSAO: Zauzmite se za svoje ciljeve kako biste mogli da ostvarite napredovanje na ovom polju. Važno je da pokažete više spremnosti i inicijative kada je vaš posao u pitanju.

LJUBAV: Ako želite promene potrebno je da menjate i stav koji pokazujete u komunikaciji sa osobama suprotnog pola. Važno je da radite i na sticanju većeg samopouzdanja.

ZDRAVLJE: Osetljiv predeo grudnog koša je naglašen kod vas danas. Moguće je da ćete imati neke probleme sa plućima ili sa srčanim sistemom. Posavetujte se sa lekarom.

 

RAK

POSAO: Moguće je da se pitate koji bi vaš sledeći potez na poslovnom polju trebao da bude. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni brojnim komplikacijama na poslu.

LJUBAV: Uspećete da osvojite osobu koju želite za sebe već duže vreme. Pred vama je jako povoljna faza za početak nove ljubavne veze u kojoj biste mogli da uživate.

ZDRAVLJE: Mogući problemi vezani za kašalj su naglašeni kod vas. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati probleme sa plućima i disajnim putevima. Bilo bi dobro da izbegavate cigarete.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3