HOROSKOP ZA UTORAK – Bik „široke ruke“,Rak uživa u društvu Lava i Vodolije, Ovan pred novim izazovima

HOROSKOP ZA UTORAK – Bik „široke ruke“,Rak uživa u društvu Lava i Vodolije, Ovan pred novim izazovima

29 Juna, 2020 Off By nika

VAGA

Posao

Pored stalnog posla kod vas se aktivira polje hobija, koji vam se pruža mogućnost da proširite svoj privatni biznis ukoliko ga imate. Pokušajte da razmislite o ovoj soluciji.

Ljubav

Kada je u pitanju vaš trenutni status na ljubavnom planu on može da bude dovoljno promenljiv. Pazite se reči koje ste spremni da iskažete ovaj put.

Zdravlje

Opuštajte se danas.

 

ŠKORPIJA

Posao

Neko vam uporno podmeće nogu i ne želi vaš lični uspeh. To može biti neko ko želi vašu trenutnu poziciju. Pokušajte da budete dovoljno otvoreni jer na krajućete uvideti gde vredi da ulažete svoje napore.

Ljubav

Ovo bi mogao da bude jedan uzbudljiv dan koji pruža mnogo bolju sliku nego prethodni kada su emotivni odnosi u pitanju. Jedan Bik vam je dosta privržen.

Zdravlje

Posetite fitnes centar.

 

STRELAC

Posao

Oni koji su trenutno zaposleni imaju šansu da se prebace na novi projekat koji bi im doneo satisfakciju na ličnom nivou. Jedan od roditelja je spreman da vam uzme deo novca, u svakom slučaju.

Ljubav

Ne udaljavajte se previše emotivno od svog partnera jer vam samoća nije najbolji drug. Imate dovoljno razloga da se zamislite, kada su emocije u pitanju.

Zdravlje

Ne očajavajte ukoliko ste hronični bolesnik, sve je prolaznog karaktera.

 

JARAC

Posao

Možete biti cenjeni od strane mase ljudi, koji pokušavaju da vas prate u trenutnom radu koji imate. Ne propuštajte šansu da se dovoljno edukujete u onome što isuviše očekujete.

Ljubav

Polovično ste u priči koja vam se protežira od strane partnera koji vam ne dopušta veću slobodu ovaj put. Budite strpljiviji.

Zdravlje

Povremene glavobolje.

 

VODOLIJA

Posao

Novac koji ste zaradili najviše trošite na sebe. Ne propustite priliku da se dovoljno otvorite i prema ostalim ljudima koji očekuju vašu pomoć koja ne mora da bude dosta skupa.

Ljubav

Ne popuštate kada je vaš lični stav u pitanju jer imate pravo da mnogo toga sprovedete u delo bez nečije pomoći ovaj put. Morate da se držite starog dobrog pravila.

Zdravlje

Nervozni ste.

 

RIBE

Posao

Budite otvoreni za nešto novo i u svakom slučaju pokušajte da se date malo više u poslovnom segmentu. Ne odustajte od ideje koja vam se pružila kao izazov dana. Pokušajte da uzmete ono najbolje što vam se pruža.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi, možete imati povremene trzavice zbog reči izgovorenih u pogrešnom trenutku. Pazite se sopstvene netaktičnosti.

Zdravlje

Možete imati pojačano lupanje srca.

Stranice: 1 2