HOROSKOP ZA SUBOTU – Ovan donosi važnu odluku, Bik prelazi na novo radno mesto, a Škorpija je sklona flertu i prevari!

HOROSKOP ZA SUBOTU – Ovan donosi važnu odluku, Bik prelazi na novo radno mesto, a Škorpija je sklona flertu i prevari!

20 Decembra, 2019 Off By nika

OVAN

POSAO: Pred vama je prilika da donesete veliku i važnu odluku kada je u pitanju vaše polje posla. Spremni ste da se okrenete napredovanju na ovom polju i novim idejama.

LJUBAV: Vaša veza je na neki način nestabilna i često razmišljate o mogućnosti da raskinete. Imate osećaj da ćete biti mnogo srećniji kada budete imali svoju slobodu.

ZDRAVLJE: Vreme je da proverite krvnu sliku. Moguće je da ćete na polju zdravlja biti skloni nekim manjim problemima. Potrudite se da se maksimalno posvetite svom zdravlju.

 

BIK

POSAO: Očekuje vas prilika da upoznate osobu koja će postati veoma važan kontakt za vas na poslovnom polju. Spremni ste da širite svoje vidike i da prihvatate nove poslovne ponude.

LJUBAV: Nova veza će vam doneti priliku da vratite svoju veru u ljubav i u ljude. Očekuje vas povoljan period na ovom polju. Zadovoljni ste pored osobe koja vam pokazuje svoju pažnju.

ZDRAVLJE: Pazite na krvni pritisak koji bi mogao da vam bude veoma promenljiv u narednom periodu. Posetite lekara radi kontrole i saveta. Vodite računa i o svojim navikama.

 

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, današnji dan vam je povoljan za mogućnost promena. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni svojim statusom.

LJUBAV: Voljena osoba će vam pokazati da želi da razmišljate o planiranju porodice zajedno. Ako ste slobodni, očekuje vas veoma povoljan dan da se desi neko novo poznanstvo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim navikama. Moguće je da ste skloni nekim tegobama na polju zdravlja koja deluju neuobičajeno. Na vreme se posavetujte sa vašim lekarom.

 

RAK

POSAO: Imaćete mogućnost za poslovno putovanje koje bi moglo da vam bude veoma značajno na ovom polju. Spremni ste da donesete novu odluku na ovom polju.

LJUBAV: Dolazi vreme za početak nove veze. Neophodno je da na ljubav iz prošlosti stavite konačnu tačku. Ako želite novu ljubav, staru biste trebali sasvim da zaboravite.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam malo osetljivi i možete da budete skloni problemima sa disajnim putevima. Povedite više računa o sebi i svom zdravlju u narednom periodu.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3