HOROSKOP ZA SREDU – Ovan započinje nove projekte, Rak u trci s vremenom,Jarac pred novom romansom

HOROSKOP ZA SREDU – Ovan započinje nove projekte, Rak u trci s vremenom,Jarac pred novom romansom

30 Juna, 2020 Off By nika

VAGA

Posao

Na nove ideje ste zaboravili, ali ih zasigurno imate na papiru i poneke spremne za realizaciju u neko dogledno vreme. Sledi vam veći uspeh u narednom periodu.

Ljubav

Ne očajavajte ukoliko vam komunikacija nije jača strana kada su partnerski odnosi u pitanju. Morate da se povučete iz igre koja vam ne donosi nešto posebno ovaj put.

Zdravlje

Radite na imunitetu.

 

ŠKORPIJA

Posao

Kada je vaš posao u pitanju možete da napravite dobru reklamu za sebe ukoliko se bavite privatnim biznisom. Pokušavate da se bolje plasirate pa vam to može uspeti iz prve ukoliko budete dovoljno požrtvovani.

Ljubav

Ne dopuštajte da vas neko dezavuiše kada su u pitanju emotivni odnosi. Partner je pomalo loše raspoložen i ne želi dužu konverzaciju. Za sve postoji razlog.

Zdravlje

Preferirate plivanje.

 

STRELAC

Posao

Priželjkujete mnogo bolje radno mesto i na vama je da odlučite kako da ga pronađete. Imate odlične ideje i naravno zvezdu vodilju koja vas podržava na tom putu.

Ljubav

Moraćete malo više da povedete računa o svom emotivnom statusu. Skloni ste većim promenama nego obično.

Zdravlje

Glavobolja.

 

JARAC

Posao

Pokušaćete da dođete do većeg novčanog priliva i da se suzdržite od trenutne kupovine. Bićete dovoljno štedljivi da ćete moći kasnije da ispunite svoje želje.

Ljubav

Moguća romansa sa osobom koju već poznajete. To može biti jedan prijatelj. Niste imuni na nečije udvaranje pa ćete se u tom skladu i ponašati.

Zdravlje

Problem sa krvnim pritiskom.

 

VODOLIJA

Posao

Volite svoj posao i u tome uživate. Ukoliko ste u poslu, koji zahteva veću angažovanost to vam neće teško pasti, jer ste u suštini mnogo odgovornija osoba nego što izgledate.

Ljubav

Pokušaćete da doprete do osobe na koju često mislite ali ne pokazujete u suštini veću dozu zainteresovanosti. Na nekom nivou ćete morati da presečete neke stvari.

Zdravlje

Pazite se stresa.

 

RIBE

Posao

Imate stav da treba da se odmorite pre nego što krenete u novi ciklus rada. Bićete dovoljno brzi u promenama, koje vam se postavljaju imperativno i ne možete da se oduprete utisku, koji trenutno imate.

Ljubav

Emocije su vam na nivou proseka. Pokušajte da sagledate situaciju malo drugačije nego inače, kako vi to radite. Imaćete dosta dobar stav, kada su emocije u pitanju.

Zdravlje

Oprez hroničnim bolesnicima.

Stranice: 1 2