HOROSKOP ZA SREDU – Ovan započinje nove projekte, Rak u trci s vremenom,Jarac pred novom romansom

HOROSKOP ZA SREDU – Ovan započinje nove projekte, Rak u trci s vremenom,Jarac pred novom romansom

30 Juna, 2020 Off By nika

Ovan započinje nove projekte, Bik mora da se povinuje, Blizanci nervozni, Rak u trci s vremenom, Lavu pomaže Devica, Vaga pred uspehom, Škorpija prezentuje na najbolji način, Strelac pun ideja, Jarac pred novom romansom, Vodolija uživa u svom poslu, a Ribe prilagodljive.

 

OVAN

Posao

Možda je došlo vreme da započnete nešto sasvim novo po aspektima planeta, koji vašu odluku podržavaju. Moraćete da budete dovoljno skoncentrisani na ono što vam se pruža kao dobra šansa.

Ljubav

Ukoliko ste dovoljno prisutni kada su partnerski odnosi u pitanju, problema neće biti. Veza sa nekim od predstavnika zemljanog znaka je pomalo slabijeg intenziteta.

Zdravlje

Povoljno u odnosu na prethodni period.

 

BIK

Posao

Moraćete da se povinujete trenutnoj situaciji. Nije sve tako loše ali ćete morati male korekcije u svom radu što pre da primenite. Konkurencija je znatno napredovala i vi ćete morati pomalo da ih sledite.

Ljubav

Niste sami i to vam je najveća satisfakcija. Oni koji su u dugogodišnjoj vezi ne moraju da se osećaju loše, zbog partnerovih reči koje ume da izgovori.

Zdravlje

Opuštajte se uz odabranu muziku.

 

BLIZANCI

Posao

Poslovna strana nije toliko loša, ali i sami ste se pripremali na jedan period zatišja koji je pomalo iritantan, kada ste vi u pitanju. Ne dozvolite da se osećate loše zbog toga.

Ljubav

Ukoliko ste zaljubljeni ne dozvolite sebi da vas emocije povuku u pravcu loših odluka i ne baš razboritog plana. Neko vam odvlači fokus.

Zdravlje

Nervoza.

 

RAK

Posao

Polje privatnog biznisa je pomalo loše postavljeno i ne želite sebi da priznate poraze, koji vas sustižu. Neko je u jakoj konkurenciji, kada ste vi u pitanju i oblast kojom se bavite.

Ljubav

Ne uspevate da nađete dovoljno vremena da se više družite. Neko bi mogao zbog toga da vam prebacuje. Morate da budete odličan kalkulant u ovakvim stvarima.

Zdravlje

Bavite se fitnesom.

 

LAV

Posao

Pokušajte da se fokusirate na konkretan problem ovj put. Niste sami u situaciji u kojoj ste se našli. Pomoć od jedne Device vam nože doneti veći novčani priliv.

Ljubav

Na emotivnu stranu ste se manje fokusirali. Ne morate da budete dovoljno blizu osobe na koju mislite koliko se od vas traži malo bolji pristup.

Zdravlje

Srčana aritmija.

 

DEVICA

Posao

Oslobodite se straha od neuspeha. Planete su danas na vašoj strani, pa nema razloga za veću brigu. Pokažite veću dozu samopouzdanja, ovaj put.

Ljubav

Ukoliko ste nameravali da se provedete u večernjim satima, ne zaboravite da je ovo jedan stepenik više kada su vaše želje u pitanju. Imaćete dovoljno dobar razlog da se opustite u prijatnom društvu.

Zdravlje

Povišen holesterol.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2