Horoskop za povratak stare ljubavi i moćne strasti: šta treba da naučimo dok je Venera u znaku Vage (do 10. septembra 2018. godine)

Horoskop za povratak stare ljubavi i moćne strasti: šta treba da naučimo dok je Venera u znaku Vage (do 10. septembra 2018. godine)

18 Avgusta, 2018 Off By nika

Venera u znaku Vage u srcu budi uspomene, vraća stare ljubavi i stavlja vas na emotivni test – da li ste spremni da se suočite sa izazovima koje horoskop predviđa do 10. septembra 2018. godine?

Venera je u znaku Vage svoja na svome, suverena vladarka ljubavi, lepote i stila. Ovo je pozicija koja priča o odmerenosti, rafinisanom nastupu i pokušaju da se diplomatijom pokori i najveći protivnik. Venera u Vagi vas neće siliti da podelite njeno mišljenje, neće vas čak ni prekoriti ako to ne učinite. Ona će učiniti da se osećate obaveznim da joj uzvratite svu ljubaznost kojom će vas obasuti. I neće reći ni reč, a vi ćete uveliko odraditi sve za nju.

 

Ostaviće vas bez daha svojom nenametljivom pričom, manirima koji se ravnaju onima sa Bečkog dvora, i osmehom. To nije širok, neobuzdan smeh, to je pokret usnama, ni prevelik ni ciničan, već taman! Savršen da vam stavi do znanja da ste uspeli u nameri da je oraspoložite, a opet dovoljno intrigantan i nejasan da ne pomislite da ste sav posao obavili.

 

Oko ove Venere morate se ozbiljno potruditi, iako će se njeno lice ozariti i na najmanji znak pažnje. Imajte na umu da niste jedini, i da se barem još dve osobe interesuju za nju. Nikada vas neće jasno i nedvosmislen proglasiti “kraljem” svog života jer ne zna kako bi to pojasnila ostalim kandidatima. Taktičnost i diplomatija su na pijedestalu kod ovih ljudi. Na mah vam se može učiniti da su neodlučni i teški. Pokušaj da svima ispadnu dobri okonča time što će svako dati primedbu.

 

Osobe sa Venerom u Vagi se užasavaju svih vrsta konflikata, te će se često skloniti i kada su apsolutno u pravu. Radije će napustiti mesto sukoba, nego istrajati u situaciji za koju jednostavno nisu rođeni. Njihova nasušna potreba je sklad, i neće razumeti isterivanje maka na konac, kao ni bilo koji oblik prisile i ucene. Neće shvatiti potrebu ljudi da isteraju po svom, koliko god cilj bio važan. Ponekad se može učiniti da nisu kadri ići kroz životne bure, ali to je samo privid.

 

Venera u Vagi će umeti da odabere one koji će za nju obaviti svaki iole “nezgodan” posao. Poslaće vam najskupljeg advokata, a pri ličnom susretu tražiti kompromis. Ona nikada nije kriva, to zapamtite! Sve će to već neko u njeno ime odraditi, a ona će vam se pravdati, čak i zamoliti za razumevanje. Iskusno i inteligentno, dobiće od života maksimum, a proći neokaljana obraza.

 

Ništa ne može da iznervira Veneru u Vagi kao nedostatak stila i odmerenosti. Prenaglašenost ne podnosi, ni u kom obliku! U svoj dom će uneti isključivo kvalitetne komade nameštaja koji ni po čemu ne odskaču. Biće joj važno da cela prostorija odiše skladom i mirom. Vrednost i aktuelnost je manje bitna. Nikada se neće povesti za aktuelnim trendom, ako on i najmanje narušava atmosferu reda. Njihova kuća će blistati i pleniti odmerenošću. Preferiraju svetlije tonove, ukomponovane sa klasičnim stilovima.

 

Gospodin sa Venerom u Vagi će vas oduševiti svojim načinom govora, dodirom koji nije ni previše grub, ni nežan, već taman onakav da vam stavi do znanja kome pripadate. Zagrliće vas tako da se oboje osećate udobno, i ni jednog momenta neće narušiti vašu slobodu. Njemu je neophodan ravnopravan partner, neko sa kim će razmeniti mišljenje i ko će dopuniti njegove ideje, onda kada mu ponestane inspiracije.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3