Horoskop za period Venere i Marsa u Lavu: STRASNI susreti i LJUBAVNA uzbuđenja!

Horoskop za period Venere i Marsa u Lavu: STRASNI susreti i LJUBAVNA uzbuđenja!

2 Septembra, 2017 Off By nika

Venera, planeta ljubavi i novca, pridružila se Marsu, simbolu seksualnosti u vatrenom znaku Lava u kome će ostati do 20. septembra 2017. godine kada ulazi u Devicu.

Harmonični aspekti sa Jupiterom u Vagi i Saturnom u Strelcu, od 8. do 20. septembra, prizivaju stare ljubavi. Venera, planeta novca, u izazovnom aspektu sa retrogradnim Plutonom u Jarcu od 4. do 15. septembra, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove, podizanje kredita i rizične finansijske transakcije. Ove nedelje, Venerina inkonjunkcija sa retrogradnim Neptunom u Ribama unosi haos u ljubavni život većine znakova, posebno Bikova, Rakova, Vaga, Škorpija i Riba koji će se zaljubiti ili otkriti neke detalje iz partnerovog života koji im se nikako neće dopasti.

 

OVAN

Ulaskom Venere, planete novca, u vaše peto astrološko polje, očekuje vas profesionalni uspeh i uvećanje zarade, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem ili sportom.

BIK

Vaš vladalac Venera koja upravlja i astrološkom kućom vašeg posla, do 20. septembra donosi vam novac, naročito ako ste privatnik. Oko 29. avgusta moguć strastveni susret s Rakom.

BLIZANCI

Pozicija Venere u trećem polju odgovara predstavnicima vašeg znaka, naročito ako često putujete, zbog posla. Već početkom perioda, možete da očekujete priliv novca.

RAK

Zbog Venere u vašem astrološkom polju ljubavi i posla, vašu pažnju može da privuče harizmatična osoba koju najverovatnije već poznajete preko nekih poslovnih kontakata.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3