HOROSKOP za NEDELJU PRED NAMA: Strelcima će ova sedmica izaći na nos, a Blizance očekuje velika strast!

HOROSKOP za NEDELJU PRED NAMA: Strelcima će ova sedmica izaći na nos, a Blizance očekuje velika strast!

6 Maja, 2018 Off By nika

OVAN

Hrana

Ove sedmice će vam biti potrebna veća količina energije, pa se potrudite da na vašoj trpezi češće budu meso I riba. Neka vaši obroci budu redovni I količinski dovoljni da biste mogli da funkcionišete kvalitetno tokom celog dana.

Posao

Zanimljiva I brza nedelja je pred vama. Doduše, više će vam odgovarati da radite sami, jer nećete dobro reagovati na pritisak od strane kolega I saradnika, a naročito autoriteta. Imate potrebu da dokazujete non stop da ste u pravu, a drugima to neće odgovarati. Ove sedmice možete imati zanimljive razgovore sa dosta ozbiljnim osobama, a neki od predloga koje budete čuli će vam u potpunosti odgovarati. Na dnevnoj bazi će biti manjih nepovoljnih dešavanja, ali ćete uglavnom brzo uspevati da ih prevaziđete.

Novac

Ove će nedelje dosta novca otići na neke troškove ili na vraćanje zaostalih dugovanja, kredite. Trenutno nisu povoljni uslovi za refinansiranje dugova.

Zdravlje

Naporna sedmica po pitanju zdravlja. Stres će biti pojačan a kod starije generacije Ovnova mogu se javiti problemi sa glavoboljama I pritiskom. Kod mlađih – virusne infekcije, upale.

BIK

Hrana

Više će vam prijati lagana hrana I manji obroci – nešto što vam neće opterećivati varenje I stomak. Prija vam svo povrće, a odgovaraće vam I supice I čorbice sa malo mesa, a mnogo zeleništa. Meso I mlečne proizvode uzimajte umereno.

Posao

Nedelja u kojoj će poslovno – partnerski odnosi biti na nekoj vrsti ispita. Vodite računa o svojim izjavama I postupcima I potrudite se da razmislite pre nego što odreagujete na neku potencijalnu provokaciju. Ove sedmice vas malo može mučiti I konkurencija, čak I ona u najbližem poslovnom okruženju. Nije pravi trenutak da počinjete sa novim saradničkim poslovima, ali zato možete prihvatati dodatne angažmana, kojih bi u ovom periodu trebalo da bude više nego inače. Nadređeni mogu prenositi nervozu na vas.

Novac

Nekim rizičnim potezima I investicijama mogli biste tokom ovog perioda izgubiti novac. Sedmica u kojoj ćete imati troškove, verovatno oko kućnih aparata ili popravki u domu.

Zdravlje

Manji problemi sa respiratornim traktom I plućima – verovatno kao posledica alergija. Takođe, vodite računa da se ne povredite u žurbi.

BLIZANCI

Hrana

Pokušajte da želju za slatkišima pobedite, ili pak nađite alternative  – zasladite sebi život medom, voćnim salatama ili kolačima i tortama sa stevijom. Takođe, izbegavajte sve ono što će vas brzo I lako “zaokrugliti” – proizvode od belog brašna, punomasne mlečne proizvode I tako dalje….

Posao

Aktuelni aspekti upozoravaju vas na odnos sa poslovnim partnerima I šefovima. Imate itekako dobre mogućnosti da pokrenete neke situacije, ali morate dobro razmisliti, napraviti taktiku pa tek onda otpočeti sa realizacijom. Brzina donosi greške u koracima, a ishitrene reči I postupci mogu dovesti u pitanja neke, vama bitne poslovne odnose. Sam kraj radne nedelje donosi neočekivanu, vrlo dobru poslovnu ponudu koju valja uzeti u obzir. Vaša konkurencija je neumorna – pratite je jednim okom!

Novac

Povećanje troškova, kvarovi, ali I vaša impulsivnost, lakomislenost I razbacivanje novcem mogu vas dovesti do napete situacije sa finansijama.

Zdravlje

U ovoj ste sedmici vrlo osetljivog zdravlja. Moguće su prehlade, bakterijske ili virusne infekcije, ali I padovi, posekotine, povrede – sve zbog brzopletosti I nepotrebne žurbe.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4