HOROSKOP ZA NEDELJU – Otvara vam se prilika za napredovanje ! Morate da REŠITE DILEME i donesete odluku!

HOROSKOP ZA NEDELJU – Otvara vam se prilika za napredovanje ! Morate da REŠITE DILEME i donesete odluku!

5 Jula, 2020 Off By nika

OVAN

POSAO: Otvara vam se prilika za napredovanje. Niste očekivali tako nešto ali je važno da se postavite na pravi način kako bi mogli da iskoristite šansu koja vam se ukazala.

LJUBAV: Impulsivni ste i skloni naglim reakcijama u svađi sa voljenom osobom. Današnji dan vam je nešto teži za ljubav. Moguće je da nećete biti zadovoljni ishodom događaja.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike ako želite da na polju zdravlja na duže staze održite dobro stanje. Pred vama je povoljan period za promene na polju svakodnevnih navika.

 

BIK

POSAO: Očekuje vas prilično naporan dan. Moguće je da ćete iz nekog razloga morati da ostanete duže na svom poslu i da ćete biti razočarani zbog toga danas.

LJUBAV: Imaćete priliku da uđete u zanimljivu avanturu. Iako biste možda želeli i nešto više od toga, sada nije trenutak. Može da vam bude teško zbog želje koja se nije ostvarila.

ZDRAVLJE: Čuvajte se UV zračenja i jakog sunca koje vam šteti. Koristite kreme sa zaštnitnim faktorom i nemojte da izlazite kada su velike vrućine. Unosite mnogo tečnosti.

 

BLIZANCI

POSAO: Moguće su manje štete na poslu. Pazite na svoju imovinu. Generalno vam današnji dan nije povoljan. Izbegavajte trošenje veće sume novca i potrudite se da budete štedljivi.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku očekuje vas krizni period u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni Blizancu ostaju singl i dalje. Moguće je da vam za sada tako i odgovara.

ZDRAVLJE: Problemi sa bešikom su naglašeni kod vas u ovom periodu. Preporučuje se da unos tečnosti regulišete u skladu sa savetima lekara. Nemojte da se lečite na svoju ruku.

 

RAK

POSAO: Moguće je da vam dolaze promene na poslovnom planu. Niste očekivali neke od događaja koji su usledili. Potrebno vam je vreme da prihvatite promene koje su nastupile.

LJUBAV: Pred vama je period u kom možete da dođete do pomirenja sa osobom koju volite. Ona pokazuje da još uvek ima osećanja ka vama a ni vi niste hladni.

ZDRAVLJE: Čuvajte urinarni trakt, mogući su problemi. Skloni ste prehladama, infekcijama i upalnim stanjima u ovom periodu pa povedite računa o tome. Idite na redovne kontrole.

 

LAV

POSAO: Funkcionišete pod velikim pritiskom i nije vam lako da izađete na kraj sa svim obavezama koje vas očekuju. Potrudite se da date sve od sebe kako bi poslove završili na vreme.

LJUBAV: Imate neke nesuglasice sa voljenom osobom. Sve se može lako rešiti ako ponos budete ostavili po strani. Važno je da budete spremni da pravite kompromise.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi i moguće je da ćete biti skloni brojnim zdravstvenim problemima. Očekuje vas faza u kojoj nećete imati baš dobro stanje na ovom polju.

 

DEVICA

POSAO: Mogući su manji nesporazumi sa kolegama. Pogotovo imate naglašeno neslaganje sa Ovnom. Svađe koje se dešavaju bi mogle na neki način da ugroze svoj posao.

LJUBAV: Poznanstvo koje u vama budi nove emocije je iz nekog razloga veoma komplikovano. Moguće je da se radi o zabranjenoj ljubavi koja vam u život unosi neke nemire.

ZDRAVLJE: Problemi sa aritmijom su mogući kod vas kao i generalno problemi vezani za rad srca. Na vreme se javite vašem kardiologu radi pregleda i kontrole.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2