HOROSKOP ZA MLAD MESEC U VATRENOM OVNU 16. APRILA 2018. GODINE: Novi emotivni počeci i iznenadna srećna dešavanja

HOROSKOP ZA MLAD MESEC U VATRENOM OVNU 16. APRILA 2018. GODINE: Novi emotivni počeci i iznenadna srećna dešavanja

13 Aprila, 2018 Off By nika

Hladni dani i zima je već iza nas dok je proleće uveliko krenulo, sve buja, cveta, miriše, raste i razvija se. Pravo je vreme da krenete sa svim aktivnostima i novim nekim akcijama. Merkur koji je bio retrogradan sada kreće direktno da sprovede u akciju sve što je smislio u prvoj polovini aprila. Sređivanje kuće, bašte i upražnjavanje sporta – sve pokrenite i ostavite iza sebe mrzovolju, lenjost i dvoumljenje jer je sada pravo vreme za pokret. Što možeš danas ne ostavljaj za sutra je narodna poslovica vrlo svrsishodna.

 

Sve što pokrenete na mlad Mesec daje rast, pa tako ako nešto i budete zasadili u bašti brzo će narasti ili cveće u saksijama . Moguće je sada da nešto i pripremate i perete kao npr. auto, bicikli, motocikli, sređivanje terase . Mnogi znaci se prosto raduju ovom pokretu dok će pojedini ipak biti napeti i pod stresom pa im se preporučuje da rade nešto što ih raduje da bi bili srećniji. Lepi su aspekti planeta ovih dana pa možete da se opustite u miru, da uživate i radite ono što vas čini srećnim. Mlad Mesec je u trećoj dekadi Ovna u konjukciji sa Uranom pa se mogu dešavati kod pojedinih osoba iznenadne emotivne promene. Srećno u svemu, posebno u novim počecima i iznenadnim srećnim dešavanjima, piše astrolog Željka Knežević.

 

OVAN

Vi doživljavate iznenadnu dobru promenu jer se komunikacija koja je bila u zastoju polako vraća na svoj ispravan put. Dosta promena se može dešavati oko vas u vašem okruženju. Neka dešavanja kod pojedinih Ovnova mogu biti i nestabilna, ali to je samo zato da biste vi naučili i izvukli pouku iz tog. Neki će naučiti nešto o samom sebi i svom ponašanju. Dobro treba sagledati ponašanje i da li je izbor koji ste napravili ispravan.

 

BIK

Kod vas ovaj mlad Mesec ne utiče direktno već vam pokreće unutrašnju intuiciju i misli koje će vas okupirati. Nije sigurno da su uvek pozitivne, tačne ni opravdane. Iako je intuicija jaka dobro pazite da li je i tačna. Sve kreće nekako brže jer je Merkur krenuo direktno. Svi vi koji imate voljene osobe, sada je pravo vreme da uživate sa njima. Treba izbegavati vožnju u alkoholisanom stanju i ne raspravljati se sa starijim osobama jer je Merkur i Saturn u napetom aspektu .

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3