HOROSKOP ZA LJUBAV I POSAO: Evo šta vas čeka na polju emocija i finansija od 23. do 29. aprila 2018. godine

HOROSKOP ZA LJUBAV I POSAO: Evo šta vas čeka na polju emocija i finansija od 23. do 29. aprila 2018. godine

24 Aprila, 2018 Off By nika

Planeta ljubavi, Venera, uploviće u znak Blizanaca u utorak, pa će sve prštati od romantike. Biće vam važan intelektualni stimulans kod potencijalnih partnera. Ako ste već u vezi, uživaćete u šalama i vedrim razgovorima sa partnerom, što će probuditi ljubavne varnice koje su nekada prštale među vama. Ne plašite se da će vaš odnos postati površan. To neće dozvoliti Pun Mesec u znaku Škorpije u nedelju koji će dodati jačinu, dubinu i smisao vašoj vezi.

Ovan

Partner vas pritiska da razgovarate o budućnosti, ali vi vrlo dobro znate da ne možete napraviti korak dalje dok se ne rešite aveta iz prošlosti. Prijatelju će biti potrebna vaša pomoć. Poziv iz inostranstva može potpuno da preokrene situaciju na ljubavnom planu.

Bik

Imate osećaj da će vam glava eksplodirati od poslovnih problema, a dovoljno je samo da strpljivo i staloženo rešavate jedan po jedan. Ne prihvatajte na sebe više obaveza nego što možete da podnesete. Prekontrolišite krvni pritisak.

Blizanci

Vi ste sjajni u provodadžisanju i spajanju drugih ljudi, ali možda je vreme da se zapitate gde je vaš ljubavni život. Ne plašite se da preispitate svoja osećanja jer će vam tek tada biti jasno gde idete. Povedite računa o ishrani.

Rak

Ne možete da prestanete da razmišljate o osobi koju ste nedavno upoznali i to vam remeti koncentraciju na poslu. Budite oprezni, naročito ako ste već u vezi. Pokušajte da porazgovarate sa partnerom o vašim potrebama i nemojte zbog trenutne strasti sve baciti u vodu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3