HOROSKOP ZA LJUBAV I POSAO: Evo šta vas čeka na polju emocija i finansija od 16. do 22. aprila 2018. godine

HOROSKOP ZA LJUBAV I POSAO: Evo šta vas čeka na polju emocija i finansija od 16. do 22. aprila 2018. godine

16 Aprila, 2018 Off By nika

Venera i Jupiter će biti u opoziciji u utorak, dok će istovremeno Venera praviti trigon sa Plutonom. Dubina osećanja koja ćete razviti za nekog biće neverovatna i promeniće vašu percepciju ljubavi. Ipak, tolika intenzivnost ne može dugo trajati i možete biti razočarani kada se konačno spustite na Zemlju. Veza Sunca i Urana u sredu, doneće mnogo uzbuđenja u vaš život i sigurni smo da ćete se uželeti dosade i monotonije koju ste do skoro proklinjali.

Ovan

Pred vama je uzbudljiv početak nedelje na ljubavnom planu. Dobićete poziv za izlazak od osobe od koje ste to najmanje očekivali. Ne ustručavajte se da zatražite pomoć prijatelja kada je posao u pitanju.

Bik

Kada je posao u pitanju, u stanju ste da rušite planine pred sobom. Maksimalno iskoristite tu inspiraciju i energiju. Već dugo osećate da vaša veza nema budućnost, ali konačno imate priliku da presečete stvari. Vikend provedite u opuštanju i druženju sa prijateljima.

Blizanci

Kada je posao u pitanju, potrebno vam je malo više discipline kako biste završili sve obaveze. Sredinom nedelje, očekuje vas takav emotivan vrtlog iz koga ćete se teško izvući. Ne zanemarujte svoje zdravlje.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3