HOROSKOP vašeg braka: Ako se udajete ovih dana, razmislite da promenite datum svadbe

HOROSKOP vašeg braka: Ako se udajete ovih dana, razmislite da promenite datum svadbe

31 Maja, 2018 Off By nika

Ako ste samo gledali da na dan vašeg venčanja ne pada kiša, ili da uhvatite vikend kada su vam svi gosti tu, možda ste pogrešili. Ovako datum venčanja može da utiče na vaš brak.

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Ukoliko ste pred matičara otišli tokom vladavine ovog vatrenog znaka, to znači da je vaša veza lišena teških karmičkih uticaja. Ovan je prvi znak i sve što počne u vreme njegove vladavine, blagosloveno je da traje.

Doduše, zbog mnogo vatre biće tu i dosta strasti i varnica, ali to samo dokazuje da među vama ima ljubavi. Da biste trajali, naučite da pravite kompromise i budete tolerantniji. Ukoliko pobedite ego i potrebu da dominirate po svaku cenu, bićete srećni, i vi i vaša deca i unuci.

 

BIK (21. 4 – 20. 5)

Bikom vlada Venera, prirodna zaštitnica braka, zbog toga u ovom periodu ima najviše venčanja. U vašem braku, dakle, ima mnogo ljubavi i nežnosti. Ovaj brak ukazuje na obostranu ljubav, vezanost i privrženost muža i žene. Oboje su vredni i sposobni da prave pare, odnosno bogatstvo. Postoji mogućnost da je jednom supružniku motiv za brak i bio materijalna sigurnost, što je potpuno opravdano kad je žena u pitanju. Ona razmišlja o materijalnoj egzistenciji svoje dece, ne samo o svojoj strasti. Ovaj brak je čvrst i stabilan, ali bi ljubomora i posesivnost mogli da unesu oscilacije u odnos. Pojedini bi trebalo da smanje želju za posedovanjem svog partnera.

 

BLIZANCI (21. 5 – 21. 6)

Evo jedne lepršave kombinacije i zanimljivog perioda kad je brak u pitanju. U ovom dvojnom znaku brak ne stoji na čvrstim nogama. Čak i Venera u ovom znaku nije nešto moćna. Sklapanje braka u ovom znaku može da ukaže na jedan racionalan dogovor bez mnogo ljubavi i strasti. Moguće je da brak traje celog života ukoliko supružnici imaju oko 30 godina kada stupaju u brak. U većini slučajeva krajem maja i u junu se udaju i žene osobe koje su tek završile školu, i to po pravilu školske ljubavi čiji brak nakon nekoliko godina odlazi u zaborav. Što stariji supružnici, to sigurniji brak.

 

RAK (22. 6 – 22. 7)

Rak je domaćinski znak i brak u ovom znaku bi trebalo da ukaže na stabilan brak i porodicu. Tako bi trebalo. Međutim, Rakom vlada Mesec, koji je najbrže svetlo na nebu i koje često menja poziciju. Kvalitet ovog braka zavisi od položaja Meseca, a ne samo Sunca. Ovo je brak u koji će biti nekako uključeni i roditelji. Dakle, život u zajednici pod krovom sa nekoliko generacija. Nije lako, ali mnogim mladim parovima je ovo jedino moguće i sasvim normalno. U ovom braku je definitivno žena dominantnija od muža. Imaju sve predispozicije da značajno uvećaju posed i kapital koji nasleđuju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3