HOROSKOP: Vage ulaze u ljubavnu vezu, Jarčevi imaju zdravstveni problem

HOROSKOP: Vage ulaze u ljubavnu vezu, Jarčevi imaju zdravstveni problem

10 Aprila, 2019 Off By nika

OVAN

POSAO: Lako možete biti oštećeni danas, ili tako što ćete poverovati u pogrešnu informaciju ili ćete ostati bez nekog važnog papira. Uglavnom potrudite se da pazite na sebe i svoj status sada.

LJUBAV: Nije povoljan dan ako ste želeli da se upustite u bilo kakav paralelni ljubavni odnos. Lako možete biti otkriveni. Emotivni skandali su poslednje što vam treba uz poslovne probleme.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima i bronhijama. Generalno su vam tokom ovog meseca disajni putevi veoma osetljivi. Ako ima bilo kakvih problema, javite se lekaru.

 

BIK

POSAO: Očekuju vas manje finansijske promene ali ništa što bi moglo preterano da ugrozi vašu stabilnost se neće desiti. Pokušajte da ostanete smireni bez obzira na okolnosti koje nisu idealne.

LJUBAV: Dobro se osećate pored osobe koju volite i verujete u snagu vaše ljubavi. Možete da očekujete solidan dan na ovom planu. Pred vama je faza u kojoj ćete se dodatno zbližiti.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče. Moguće je da imate i tegobe vezane za šećer. Obavezno o svemu pričajte sa vašim lekarom. Nemojte mngo da se forsirate danas…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4